08/04/2011 16:30
EFF Posts: 6392
|
1.5 כוסות גרגרי חומוס מבושלים 2 עגבניות חתוכות לקוביות 1 מלפפון 1 בצל אדום קצוץ דק ¼ כוס פטרוזיליה קצוצה ½ כוס זיתים שחורים מגולענים ופרוסים לרוטב: 1כף מיץ לימון 2 כפות שמן זית 1 שן שום כתושה 1 כפית דבש אופן הכנה: 1.חותכים את המלפפון לכל אורכו ומוציאים את החלק הרך. 2. מערבבים את הבצל, העגבניות, המלפפון, החומוס, הזיתים והפטרוזיליה. 3. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת סגורה היטב, יוצקים על הסלט ומערבבים בעדינות. מגישים בטמפרטורת החדר (מאחסנים במקרר)
|