07/04/2011 15:28
EFF Posts: 6391
|
1 כרובית, מחולקת לפרחים * לפי הטעם מלח * 1 קופסא עגבניות מרוסקות (330 גרם) * 4 שיני שום * 1 בצל קצוץ כף שמן זית * לפי הטעם בזיליקום, אורגנו,טימין, אגוז מוסקט(מה שאוהבים) * לפי הטעם מלח, פלפל שחור * 100 גרם גבינה בולגרית(פיראוס 5%)
.שוטפים היטב, מרתיחים ומבשלים כרובית גדולה בסיר עם מלח כ 10 דקות. .מטגנים בכף שמן את הבצל והשום, מוסיפים את העגבניות, כל עשבי התיבול ומתבלים במלח, פלפל לבן או שחור אח"כ את את הכרובית ומכניסים לתוך הרוטב, מפזרים מעל קוביות גבינה בולגרית. ומגישים חם.
|