20/07/2010 20:53
EFF Posts: 6392
|
1 קופסת שימורים: שעועית אפויה ברוטב עגבניות 1 בצל בינוני קצוץ דק 1/2 כפית שום כתוש 1/2 כפית אבקת מרק עוף (בשרי או פרווה) מלח פלפל שחור 1/2 כפית פפריקה חריפה 1 כפית שטוחה אבקת גריל עוף מעט תבלין כמון מזרחי (זהירות - תבלין דומיננטי) 1/2 1 כפיות אבקת חוויג למרק מים (כ 3 כוסות, או בהתאם לרמת הסמיכות המבוקשת) כף שמן (לטיגון הבצל) אופן הכנה: מטגנים את הבצל בשמן לשקיפות. מועכים רבע מכמות השעועית (עם מזלג - ליצירת אפקט של מרק שבושל שעות). מוסיפים את כל התבלינים + השעועית לסיר + השום, מערבבים היטב ומוסיפים מים. מבשלים על אש נמוכה כ 20 דקות. הערות: אומנם במתכון יש שימוש בהרבה תבלינים ואבקת מרק, אך ניתן "לשחק" עם הרכב התבלינים עד לטעם הרצוי.
|