08/04/2011 17:16
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-800 קק"ל כ-350 גר' דג)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 07:44
נחושה Posts: 6982
|
תודה אפי, נראה יאמי בהחלט. אני עושה בתנור כך שאני מניחה שבאותו החום פחות זמן?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 22:48
EFF Posts: 6392
|
2 נתחי פילה דג (האהוב עליכם) מיץ לימון טרי סחוט 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות 1 פלפל אדום חתוך לקוביות אף הוא 1 בצל קטן קצוץ 5 שיני שום קצוצות 4 כפות עגבניות משומרות מרוסקות חופן פטרוסיליה קצוצה מלח ופלפל שחור כף שמן זית הכנה: משרים את נתחי הדג במעט לימון סחוט כשעה. מחממים תנור או אובן טוסטר לחום בינוני. במחבת רחבה מחממים שמן ומטגנים בצל,פלפלים ושום כ - 15 דקות. מוסיפים עגבניות ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות. מוסיפים פטרוסיליה ולימון סחוט לפי הטעם, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומכבים את האש. מניחים את פרוסות הדג בתבנית חד פעמית, יוצקים מעל ומסביב את תערובת הירקות. אופים כ - 40 דקות עד השחמת הירקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|