|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/07/2010 07:08
dany Posts: 19819
|
חיהל'ה שמחה שעברת את הצום בקלות ...גם לי הוא עבר בקלות... ואני לא אכלתי פחמימה... כבר נכנסת לפאניקה מהפחמימות... יודעת מה הן עושות לי הסתפקתי בקוטג' עם פלפל אדום וכוס תה צמחים.... שיהיה לך המשך שבוע נהדר שפוט ונשלט... דני חיה'לה כתב:
בס"ד לכל חבריי לפורום, תודה על התמיכה והחיזוקים. אכן, הצום עבר נפלא, ואפילו הצלחתי ללמוד קצת, לקרוא קצת ו...להיכנס לפורום (לא התאפקתי!!). בזכות הגמילה מהקפה ומהשוקולד היה לי קל בהרבה הפעם, וגם עכשיו, בסוף הצום, הוספתי אל כוס הקפה מאפה קינמון, ולא שוקולד חלילה. אמנם הערב, בעוד שעה, אוכל ארוחה עם פחממות, כדי 'למלא את המצברים', אבל ממחר שוב - בלי פחממות משעה חמש. הירקות, הגבינה, הביצים הקשות והטונה כבר מוכנים במקרר!!! ובכלל, הערב אני גם מקווה לצעוד, ובשבוע הבא אהיה בחופש, וכבר החלטתי שאצעד יום יום. אוהבת את כולכם, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2010 23:10
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שמחה לשמוע שעבר לך בקלות יחסית יישר כוח וכמובן בהצלחה עם ההליכות ובכלל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2010 22:03
קרולין Posts: 6651
|
חיה כל הכבוד לך! כיף שאת אחרי....
מעריצה אותך שצמת.
לילה טוב
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2010 22:01
מיכל שרון Posts: 1318
|
חיה יקרה, אני שמחה לשמוע שעבר לך בקלות יחסית... כל פעם מחדש כשאת מזכירה את הגמילה שעברת אני מעריצה אותך קצת מחדש... שאפו!!! בהצלחה עם ההליכות, תחזרי אחורה ותקראי את השרשור שלך מהצעידה לפני שבוע בערך וזה כבר יוציא מהר שוב חזרה לרחובות. שיהיה המשך שבוע נפלא...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2010 20:35
בס"ד
לכל חבריי לפורום,
תודה על התמיכה והחיזוקים.
אכן, הצום עבר נפלא, ואפילו הצלחתי ללמוד קצת, לקרוא קצת ו...להיכנס לפורום (לא התאפקתי!!).
בזכות הגמילה מהקפה ומהשוקולד היה לי קל בהרבה הפעם, וגם עכשיו, בסוף הצום, הוספתי אל כוס הקפה מאפה קינמון, ולא שוקולד חלילה.
אמנם הערב, בעוד שעה, אוכל ארוחה עם פחממות, כדי 'למלא את המצברים', אבל ממחר שוב - בלי פחממות משעה חמש.
הירקות, הגבינה, הביצים הקשות והטונה כבר מוכנים במקרר!!!
ובכלל, הערב אני גם מקווה לצעוד, ובשבוע הבא אהיה בחופש, וכבר החלטתי שאצעד יום יום.
אוהבת את כולכם, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|