21/07/2010 13:30
רייצ'ל Posts: 1323
|
אפי המון תודה על המתכונים ועל כל ההשקעה שאת משקיעה באתר חן חן לך רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2010 11:44
אסתי ברוך Posts: 1317
|
תודה אפי יקרה יאמי נהדרת אמרתי לך כבר?
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2010 11:29
שאפתנית Posts: 8392
|
מנסיוני אני יכולה לומר לכן שעדשים שחורים לאחר בישול, סינון וקירור הולכות נהדר עם סלט חסה וחזה עוף. אני מרכיבה סלטים כאלה לארוחת צהרים. הסלטים מזינים משביעים ולא משאירים תחושת כבדות. בדרך כלל אני מערבבת חסה עם עדשים שחורים, מעט חמוציות, גזר ותיבול עדין של טחינה גולמית ומעל כל זה חזה עוף. פשוט מעדן. תנסו ותהנו. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2010 10:34
רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה תודה . כבר אמרתי ואומר עוד פעם את מקסימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2010 23:04
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה אפי יקרה על המתכונים שהכנסת בהזדמנות אנסה תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2010 20:45
Posts:
|
באמת?! אף פעם לא בישלתי עדשים. אולי תוסיפי את המתכון לפורום מתכונים, כדי שאוכל לנסות?! תודה אפי, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2010 18:54
dany Posts: 19819
|
תודה באמת מחפשת איזה שינוי....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2010 18:53
ענת Posts: 3849
|
הי אפי תודה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2010 18:38
קרולין Posts: 6651
|
תודה אפי ננסה בכיף. בטוחה שזה טעים, מתה על עדשים... קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2010 18:31
EFF Posts: 6396
|
בזמן האחרון עברתי לבישול עדשים שחורים. להשיג בחנויות טבע או בסופרים של חברת "אדמה" או "הרדוף" כל כך טעים ובריא..אפילו בלי שום תוספת. אני אתן מתכונים בפורום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|