02/04/2011 18:46
EFF Posts: 6392
|
2 מנות גדולות 1 דלורית חצויה לשניים 1 כף שמן קנולה 1 בצל קטן קצוץ 1/2 כוס אורז 6 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים 4 כפות גבינת פטה 5% מפוררת 2 כפות פטרוזיליה קצוצה מלח,פלפל מורחים את חצאי הדלורית במברשת עם טיפונת שמן זית ומכניסים לאפייה ל-15 דקות בחום בינוני. בשר הדלורית אמור להתרכך. בנפרד מטגנים בצל בשמן הנותר,מוסיפים אורז וכוס מים ומבשלים עד לספיגת הנוזלים. מערבים את האורז עם הזיתים, פטה, פטרוזיליה מלח ופלפל. גורפים את בשר הדלורית מהחצאים בזהירות (לא חייבים את כל ה"בשר") ומערבבים עם מלית האורז. ממלאים את שני חצאי הדלורית ומחזירים לאפייה ל-5 דקות. זהו. מנה נהדרת.
|