הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכולם

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/07/2010 23:06

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
דני שוב אומר תענוג לקרוא אותך פשוט תענוג גאה בך על שבוע מוצלח המשיכי לשנן ובהצלחה בהמשך Wiggle
0 קישור קבוע (Permalink)
21/07/2010 16:45

dany
dany
ברכה יקרה
לא הייתי כל היום בבית אז רק עתה אני קוראת ומגיבה...
אני מרגישה שזו זכותי להיות כאן ולעזור ולתמוך ובאותה דרך מקבלת את התמיכה והאהבה שלכן.... שעוזרת לי להתמודד....
עוד יום עובר לו בצורה נהדרת..... מקווה שנעבור את סופ"ש באותה צורה.... מיום שבת בשפיות זה ממש נהדר...
אך אני לא מפסיקה לדבר עם עצמי..... ממש לא מוותרת....עד שיכנס לקלבסה...
ערב נהדר
חיבוק
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
21/07/2010 10:54

רבקה
רבקה
ברכה יקירתי , התמדה ויישום שיעורי בית שאנו מקבלים ממורתינו
יביאו אותך למקום חפצך.
נכון קשה, לא קל אבל את לא לבד כולנו איתך ובהצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/07/2010 08:19

אשירה
אשירה
dany כתב:
ברכה יקרה
אף אני מהמשכימות קום...
מוזר... לעולם לא עלה בדעתי לאכול בשעות אלו.... כנראה גם לי יש איזה שהם גבולות.....
אני מכינה לי כוס תה עם חלב חם ומחמם את הבטן ורצה למחשב חברי הטוב....
ומסכימה עם דר' פיל ולא רק הוא אומר זאת.... ומשל הדרך עם הבור ממחיש הכי טוב את העניין..
אם אתה רוצה לשנות... שב בדוק מה עשית עד היום וכל מה שעשית לא נכון.... לא מתאים... מפיל אותך..
שנה אותו מהיסוד... שאם לא כן לא למדת דבר מכל נסיון העבר.... וחבל!!!
אני עם מירי מחודש נובמבר ובאמת אחד הדברים שממש החלתי ליישם מההתחלה זה פחמימות עד חמש..
למעט ימים של נפילות קשות קשות אני עומדת בכך ממש בכבוד....
על המתוק עדיין עובדת... יש ימים טובים וכאלו שהם קצת פחות....
אך באמת מה שאני, לא רוצה לומר לומדת אלא נזכרת, כי בעצם עם נסיון של שנים אני יודעת את הדברים אך לעיתים צריך מישהו שיזכיר לי נשכחות... ולתלם יכניסני
וכאן התפקיד של מירי לגבי הוא ממש חשוב.... היא מזכירה לי דברים שאולי רציתי לשכוח כי היה נוח....
פורום יקר אני מאד אוהבת את כולכם כי מרגישה שזה ממש בית ומקום של עזרה תמיכה הבנה ובניה מחדש...
תודה יקרות שלי
דני

דניאלה יקרה
ראשית תודה על התייחסותך הרצינית והבונה אל כל אחד ואחד בפורום, יש לך יכולת מדהימה להבין, לנתח, להגדיר ולנסח את הדברים בשביל כל אחד ועל כל נושא.
אני גם כן אצל מירי מנובמבר האחרון ורק מאחלת לעצמי להגיע ולהיות כבר במקום שאת נמצאת.
שוב תודה!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2010 11:59

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
ברכההרקוביץ שמתי לב שיש לך הודעות כאן בשעות מוקדמות וכל הכבוד שאת לא פונה לאוכל..Applause
נסי להשאר אולי במיטה עם ספר ומנורה קטנה שאולי ירדים אותך חזרה חשוב לישון Sleepy
ואכן משפט חשוב של ד"ר פיל כול חיינו חשוב מאוד לגוון ולשנות i agree
ולך דני כל הכבטד עח התובנות והעשייה
בהצלחה לכולםThumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2010 11:05

dany
dany
ברכה יקרה
אף אני מהמשכימות קום...
מוזר... לעולם לא עלה בדעתי לאכול בשעות אלו.... כנראה גם לי יש איזה שהם גבולות.....
אני מכינה לי כוס תה עם חלב חם ומחמם את הבטן ורצה למחשב חברי הטוב....
ומסכימה עם דר' פיל ולא רק הוא אומר זאת.... ומשל הדרך עם הבור ממחיש הכי טוב את העניין..
אם אתה רוצה לשנות... שב בדוק מה עשית עד היום וכל מה שעשית לא נכון.... לא מתאים... מפיל אותך..
שנה אותו מהיסוד... שאם לא כן לא למדת דבר מכל נסיון העבר.... וחבל!!!
אני עם מירי מחודש נובמבר ובאמת אחד הדברים שממש החלתי ליישם מההתחלה זה פחמימות עד חמש..
למעט ימים של נפילות קשות קשות אני עומדת בכך ממש בכבוד....
על המתוק עדיין עובדת... יש ימים טובים וכאלו שהם קצת פחות....
אך באמת מה שאני, לא רוצה לומר לומדת אלא נזכרת, כי בעצם עם נסיון של שנים אני יודעת את הדברים אך לעיתים צריך מישהו שיזכיר לי נשכחות... ולתלם יכניסני
וכאן התפקיד של מירי לגבי הוא ממש חשוב.... היא מזכירה לי דברים שאולי רציתי לשכוח כי היה נוח....
פורום יקר אני מאד אוהבת את כולכם כי מרגישה שזה ממש בית ומקום של עזרה תמיכה הבנה ובניה מחדש...
תודה יקרות שלי
דני
+1 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2010 10:43

רבקה
רבקה
נינוש כתב:
החלטה מצויינת על הבוקר, גם אני מתעוררת מוקדם בבוקר, לא ב3 או ב4 כי זה לא בוקר
אלא ברבע ל6 וב6 בידיוק יוצאת להליכה בפארק (אני גרה ליד הפארק הלאומי ברמת גן)
עם חברה שגרה לידי, המחויבות הזאת בינינו מחזיקה את שתינו כבר יותר מ3 שנים רצוף.
וכך אני מתחילה את יומי, עם החלטה טובה ומחויבות לחוג המתמיד שלי.
שיהיה לכם יום טובAngel Wings

היי נינוש גם אנחנו צועדים בפארק הלאומי רמת גן אך בשעות הערב , אולי בחופש נמיר את זה לבוקר
העיקר שאנחנו עושות משהו למען עצמנו
+1 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2010 09:31

רייצ'ל
רייצ'ל
קיץ עכשיו והכי כיף זה ללכת בבוקר
גם לי קורה בתקופה האחרונה שאני מתעוררת מוקדם מהרגיל
ויוצאת לצעדה מזג האויר נפלא וההרגשה אחרי זה נפלאה
שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2010 07:15

נינוש
נינוש
החלטה מצויינת על הבוקר, גם אני מתעוררת מוקדם בבוקר, לא ב3 או ב4 כי זה לא בוקר
אלא ברבע ל6 וב6 בידיוק יוצאת להליכה בפארק (אני גרה ליד הפארק הלאומי ברמת גן)
עם חברה שגרה לידי, המחויבות הזאת בינינו מחזיקה את שתינו כבר יותר מ3 שנים רצוף.
וכך אני מתחילה את יומי, עם החלטה טובה ומחויבות לחוג המתמיד שלי.
שיהיה לכם יום טובAngel Wings
+2 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2010 06:49

אשירה
אשירה
לאחרונה אני מתעוררת ממש מוקדם בבוקר, לפעמים בארבע לפנות בוקר, לפעמים גם בשלוש והשינה ממני והלאה.
כמובן שאלה שעות שבהן אני צריכה להתאפק מאוד כדי לא להתחיל לאכול, כי כשמתחילים אין לדעת לאן זה יוביל.
אחד הדברים שאיתם אני מעבירה את הזמן זה לקרוא את מה שלא הספקתי במשך יום האתמול בפורום. עצם הקריאה היא גם תזכורת לדיאטה וגם איזה בלם העוצר אותי מלגשת למקרר.

אין כמעט אחד בפורום שאינני מתחברת אליו. מדהים כמה התהליכים שאנו עוברים דומים אצל כולנו. מדהים כמה אפשר ללמוד ולהזדהות אחד עם השני.

למשל נושא החתונות. ילדי הם בשנות העשרים, אין אומנם עדיין חתונות באופק ואז אני שואלת את עצמי "האם לא עכשיו זה הזמן הכי נכון לעשות את המאמץ ולא לחכות לרגע האחרון כדי לרזות באופן רציני?!" כמובן שהתשובה ברורה, עלי רק לחבר את המחשבה למעשה והתוצאות יגיעו, אז למה זה לא קורה??? ד"ר פיל אומר "אתה לא יכול להמשיך ולעשות את אותו הדבר ולצפות לתוצאות אחרות" זה כל כך ברור. רק אם נשנה את הדיסק במוח ונעשה את הדברים אחרת נוכל לקבל תוצאות אחרות.

אז בואו ננסה!!!

בואו נתחיל את היום בשפיות, שלש ארוחות ביום, שתיה מרובה, בלי פחמימות מחמש, בלי סוכר וממתיקים למיניהם ובקיצור כל מה שמירי המדהימה מלמדת אותנו ומשננת לנו ועלינו רק להקטין את הראש ורק להיות תלמידים טובים וצייתנים ולעשות מה שהמורה אומרת ואז נראה תוצאות ונהיה רזים ויפים כמו שכולנו רוצים.

בהצלחה לכולנו!!!

--
אשירה
+2 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכולם

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!