24/07/2010 18:44
רייצ'ל Posts: 1323
|
אפי המון תודה על המתכון אני קצת שיניתי במקום צימוקים הוספתי מעל פרוסות החלה תפוחי עץ חתוך לקוביות בתוספת קינמון ומעט ממתיק (כמו סוכר) וכף מיץ לימון
יצא נהדר כל בני הבית התענגו על הקינוח ושוב תודה אפי רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2010 23:45
EFF Posts: 6392
|
צודק..לכן כתבתי בסוף שזה מתכון של פעם ב....קצת עידוד לנפש....השתדלתי מאוד לקמץ בעלות הקלוריות הנכנסות לתוך המתכון..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2010 19:17
נחושה Posts: 6982
|
אני לא אנסה בשבילי אבל נצ'פר את הילדים בשבוע הבא אין כמוך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2010 17:46
קרולין Posts: 6651
|
וואו אפי את כל זמן מפתיעה.... אין כמוך
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 22:55
מיכל שרון Posts: 1318
|
ובלי הצימוקים?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 22:53
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-750 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 22:46
רעותה Posts: 869
|
אפיל'ה , איזה מתכון!!!!!!!!!!!!!!! וואו הפתעת. אני מכירה את הגירסה של אהרוני. אני כרגע לא יכולה להרשות לעצמי, אבל הפתעת אותי בגורמה. לילה טוב, רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 22:09
EFF Posts: 6392
|
'קוראים BREAD PUDDING בגירסה מתאימה לנו כמובן: מתכון ל-2 סועדים 2 ביצים 4 פרוסות חלה קלה מפוררות ביד לפיסות 2 כפיות תמצית וניל איכותית 1 כוס חלב דל שומן 2 כפות צימוקים ממתיק ספלנדה (סוכרלוז)לפי הטעם או אחר לפי טעמכם קמצוץ מלח להדגשת טעמים לחמם במיקרוגל את החלב יחד עם הממתיק הצימוקים והוניל עד לכמעט רתיחה,. להוסיף את הביצים והחלה לערבב בקלילות-להכניס לתבנית ולאפות כ-15 דקות בחום בינוני עד להשחמה קלה. בהתאם לסוג התנור, יתכן שיהיה צורך בכמה דקות נוספות. וכן...זה לא מתכון לאכילה יום ימית..פעם ב
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|