19/07/2010 22:07
EFF Posts: 6392
|
אבל אפשר עם חלב דל שומן (אפרת) מצרכים ל-6 מנות 5 גזרים גדולים, חתוכים לגפרורים 1 כוס עדשים אדומות 1 כף שמן זית 2 בצלים גדולים, קצוצים 2 פלפלים אדומים, קצוצים 4 שיני שום כתושות 5 כוסות מרק עוף חם מאד(מים+אבקה בטעם עוף=1 כף) 2 כוסות (200 מ"ל) חלב סויה מועשר בסידן של אלפרו דל שןמן 1 כף זרעוני כוסברה כתושים 1 כפית כמון רבע כפית כורכום מלח ופלפל שחור לפי הטעם פלפל אדום גרוס לפי הטעם פטרוזיליה קצוצה להגשה אופן ההכנה 1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול למרק. מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים את הגזר והפלפלים ומטגנים תוך כדי ערבוב 20 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות נוספות. 2. מוסיפים את העדשים ומערבבים. יוצקים את מרק העוף ומערבבים. מנמיכים את האש, מוסיפים את זרעוני הכוסברה ושאר התבלינים ומבשלים על אש קטנה חצי שעה. 3. מעבירים לבלנדר ומערבלים לקבלת מחית. מוסיפים את חלב הסויה מערבלים שוב. מחזירים לסיר ומחממים. 4. יוצקים לקערות אישיות, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.
|