19/07/2010 21:18
רבקה Posts: 8411
|
אסתי, אסתי איך אפשר להיות מיואשת כשמחתנים בן בעוד חודש. פשוט הפכת את המילה התכוונת ל- מאושרת. תאמיני לי האסימון יפול ואת תגיעי לאותו מספר שחייגת. אסתי אני כל כך מאמינה בך ותראי שיהיה נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 18:26
אסתי ברוך Posts: 1317
|
תודה נינוש אוהבת ומחבקת יו כמה את מקסימה!!!!!!
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 18:06
נינוש Posts: 1442
|
אסתי יקרה, חם ונעים בסירה שלנו כמה שאני מבינה לליבך גם לחתונה של הבן שלי בפברואר לא הצלחתי להגיע ליעד אבל היתה חתונה נהדרת ותמונות מדהימות בטוחה שגם אצלך יהיה מדהים הרי כבר אמרנו, יפה כמוך אין חיוך כמו שלך בטח שאין ומשפחה תומכת ואוהבת זה הכי חשוב אל תתיאשי יקרה שלי יבוא יום והאסימון יפול גם אם הוא קצת תקוע עכשיו נשיקות וחיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 17:44
אסתי ברוך Posts: 1317
|
אין כמו מירי שלנו שכול כך מבינה את השמנמודות היום הגעתי לשקילה ועליתי אמרתי נישבר לי אני לא בדייטה זו האמת מה? צחקה לה המלכה ואמרה נו שויין את לא אז מה ובעיני העגל שלה ראיתי יו מה יהיה איתך?? אבל אף מילה היא מבינה לליבינו מה לעשות אף אחד לא מושלם ואני לא מושלמת אני ענקית בכול מה שאני נוגעת בהצלחה יתרה,,, אפילו ,,,אבל בדייטה אני על הפנים מנסה מנסה ונופלת .מתי יפול גם אצלי האסימון לשם פתרונות, כולי תקווה לאסוף את כול הכוחות האחרונים שלי כי בעוד חודש בדיוק החתונה של בני וחברות אין סיכויי שאהיה מדונה אבל קצת לתמונות רכשתי שמלה מלכותית מה ביקשתי כמה קילו כולה לרדת עד החתונה אני מיואשת אבל מאמינה שבעזרת השם יהיה בסדר אוהבת אותכם ומתפללת לטוב.
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|