19/07/2010 22:57
רעותה Posts: 869
|
1103 כתב:
נחושה יקירתי אני מקווה ומאחלת לך שהפעם זו לא רק הבטחה אלה החלטה לשינוי אמיתי במודעות ובנחישות. בילוי נעים בחברת החברים אןמר הפתגם: "כל מעשה במחשבה תחילה",
וכוונתי,שכל מאכל שמונח לפניך, תתני את דעתך, ותחשבי האם זה שווה לקלקל? לילה טוב
באהבה נילי
נילי יקרה , מאוד אהבתי את מה שכתבת לנחושה. לילה טוב ושבוע טוב ומבורך. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 22:39
רעותה Posts: 869
|
אני רק מה מצטרפת כי נאמרו כאן דברים חשובים.
כולנו ביחד ואיתך נחושה , השקר שלנו - הוא ההפסד שלנו - עוד טאייר, עוד בדיקות לא טובות , עוד פחדים וייאוש ועוד כרס.
הרווח שלנו - העשייה שלנו והשמיים הם הגבול לאושר, לחגיגות ולאיכות החיים, שלא נדבר על הכרטיס ביקור שלנו= הגוף שלנו.
לילה טוב, רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 22:26
1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי אני מקווה ומאחלת לך שהפעם זו לא רק הבטחה אלה החלטה לשינוי אמיתי במודעות ובנחישות. בילוי נעים בחברת החברים אןמר הפתגם: "כל מעשה במחשבה תחילה",
וכוונתי,שכל מאכל שמונח לפניך, תתני את דעתך, ותחשבי האם זה שווה לקלקל? לילה טוב
באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 22:21
דפי Posts: 1126
|
נחושה יקרה. את תצליחי ! הקפידי על רישום כן ותראי ברכה בעמלך. גם אני עושה כך כבר מספר שבועות. בהצלחה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 22:06
קרולין Posts: 6651
|
נחושתי סומכת עלייך את יכולה! בהצלחה
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 21:11
רבקה Posts: 8411
|
נחושתי , המשפט האחרון שמירי שלחה אותנו הביתה איתו היה מה שעולה מר יורד מהר וכן כך הדבר אבל בתנאי שגם הרישום יהיה נכון ו"האף לא יצמח" אוהו אוהו כמה אני יודעת שאת נחושה ו - 2 הקילוגרמים האלה כבר לא יהיו בשבוע הבא תסעי, תהני אבל תשלטי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 17:47
אסתי ברוך Posts: 1317
|
יפה שלי מקסימה אוהבת אותך ומחבקת יהיה טוב רק סבלנות את לא לבד כולנו איתך
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 17:32
נחושה Posts: 6982
|
היי לכולם, קראתי והתעדכנתי בכל מה שכתבתם לי והיום קיבלתי גם את החיבוקים שהובטחו. עליתי כצפוי 2 ק"ג וההרצאה של היום על השקרים הקטנים והחיים בסרט חילחלה עמוק. מירי לקחה דף רישום רשמה לי תאריך ואיקס ואמרה לי שמהאיקס הזה אני רושמת כל מה שנכנס לפה. אפילו הוא אויב, פרי,ממתק כללללללללל מה שנכנס לפה, כולל שתיה,מסטיקים הכול. אני התחייבתי ואעשה הכול כדי לא לפספס את ההזדמנות להתחיל מחדש. השבוע אנחנו נוסעים עם חברים ועל אחת כמה וכמה אני צריכה להשתדל ולהיות מחוננת. אז שוב תודה על הכול ומחכה לכם הרצאה חשובה לחיים. באותו הנושא או בהקשרו יש בהוט בVOD את הסרט סיפור גדול וגם בו יש את נושא השקרים... אני ראיתי שוב וממליצה בחום לתזכורת ולמי שלא ראה. נשיקותתתתתתתת נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|