|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/03/2011 13:39
נחושה Posts: 6982
|
היי לכולם,
עשיתי את זה ביום שני למחרת הההרצאה בפ"ת, טעים שאי אפשר לתאר לא הגענו לאיך זה כשזה קר, זה פשוט טעיםםםםםםםם וכלום עבודה edited by נחושה on 3/24/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 13:09
EFF Posts: 6392
|
1 חבילה שעועית ירוקה עדינה מוקפאת - אין צורך להפשיר 2 כפות שמן זית
7-8 שיני שום - טיגון קצרצר שלא יהפכו לטעם מר
עגבניות שרי חצויות- רצוי ואפשר מכמה סוגים
כפית כמון
1/2 כפית כורכום
מלח פלפל או כפית אבקת מרק בטעם עוף
עשבי תיבול לטעמכם - הכי...כוסברה
לרוטב:
מאדים קצרות את השום בשמן זית
מוסיפים את העגבניות והתבלינים
כאשר הרוטב מוכן - להוסיף את חבילת השעועית הקפואה, מבשלים 20 דקות - אין צורך להוסיף נוזלים.
בסוף התהליך מוסיפים עשבי תיבול קצוצים.
טעים חם וגם קר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|