23/03/2011 18:05
EFF Posts: 6392
|
דלורית אחת חצויה לשתיים 2 כפות שמן זית 1 בצל קצוץ 100 גרם אורז לפני בישול 1 כף זיתים שחורים קצוצים 100 גרם גבינת פטה 5% 3 כפות פטרוזיליה קצוצה מלח,פלפל למרוח את הדלורית החצויה בשמן, להמליח ולפלפל ולאפות בחום בינוני כ-40 דקות. בנפרד, לטגן את הבצל בשארית השמן להוסיף את האורז, כוס אחת של מים רותחים ולבשל עד לספיגת המים. לערבב פנימה את הזיתים, הפטה הקצוצה והפטרוזיליה.לפלפל ולהמליח לפי הטעם, למלא את הדלורית ולהחזיר לאפייה קצרה של 5 דקות.
|