22/03/2011 21:30
EFF Posts: 6392
|
חזה עוף משוטח לא דק במיוחד - 2 לכל סועד 1 ביצה (אם מכינים מנה אחת נשארת ביצה - אני זורקת...) 1/4 כפית חרדל מעט שום גבישי 2 כפות פירורי לחם איכותיים מעט מלח,פלפל,פפריקה שמן ספריי להזלפה קלה
טובלים את העוף בביצה מתובלת בחרדל,שום,מלח פלפל אח"כ מזליפים על השניצלים משני צדדים פירורי לחם בשכבה דקה. מכניסים לשעה למקרר. מוציאים ואופים ב- 180 מעלות בערך 1/4 שעה
לפני האפיה להזליף על השניצילם מעט ספריי בטעם חמאה (שימו לב על האריזה - גם לאלו שומרי הכשרות הספריי בטעם הזה הוא לא חלבי...) אפשר להפוך במהלך האפיה
|