21/03/2011 18:46
EFF Posts: 6392
|
4 עגבניות בשלות אך מוצקות בערך 4 כפות מיץ מ1/2לימון אחד קטן מאד שן שום קטנה אחת, חופן קטן של פטרוזיליה טרייה, קצוצה דק 2 כפות טחינה גולמית קצת מים, קצת מלח, אופן ההכנה: א. חותכים את העגבניות לקוביות לא מאד קטנות, ונזהרים לא לאבד את הנוזלים. מעבירים לצלחת עמוקה. ב. מדללים את הטחינה בקצת מים, מוסיפים את הלימון, המלח, ושן השום - . מביאים את הטחינה למרקם אחיד אבל סמיך. ג. מסננים את העגבניות מהנוזלים שהגירוד. שופכים את הטחינה על העגבניות. בוזקים עוד קצת פטרוזיליה למעלה. זהו.
|