הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תירוצים.....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/07/2010 11:29

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
שמילוליה ודניאלה היקרות תודה על השיתוף שלכן
ואכן לכולנו אלפי תירוצים חלקם אמיתים וחלקם סתם עוד תירוץ
אך כל עוד אנו במסגרת ונשמור על אמת אז נצליח לרדת
וגם אם חרגנו או שאולי מעט קשה יותר לרדת ..המסגרת שומרת ומחזירה אותנו ליישר אחת ושתיים
אז בהצלחה לכולנו ושתמיד נתמיד אצל מירי Thumbs Up
+1 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2010 08:09

dany
dany
שמילולה
שמחה ששיתפת... בוודאי מפחיד לחשוב לחזור למשקל עודף כפי שהיה לך... לעיתים אפילו הפחד המשתק עושה לנו את הפעולה ההפוכה לרצוי לנו....
ואכן אין לנו ברירה... השמנמודים הכרוניים אלא להיות בקבוצה... עם השוט ולפעמים הגזר!!!
ותירוצים ... תמיד יהיו אך אם נתמיד להיות בקבוצה ובפיקוח... יש סיכוי... שנצליח גם לרדת וגם לשמור... וגם אם מזייפים זהו זיוף קטן וקצר... וחס וחלילה לא לחזור לאחור אל עשרות הקילוגרמים המיותרים... המון הצלחה מכל הלב
דניאלה-דני

שמילוליה כתב:
דניאלה
אני בת 52 ועברתי אין ספור דיאטות בחיי . מגיל צעיר מאבקים.
לפני כשתים עשרה שנים ירדתי , כן , בעזרת מירי בלקין 44 ק"ג במשך 11 חודשים.
יש לציין שהיו לי בכל זאת אי אילו ברקסים מאז. עליתי וירדתי , אך , לא חזרתי למשקל ההתחלתי הענק.
עכשיו , גיל המעבר (כן, תירוץ...) לא הצלחתי לאחר שלפני שנה ירדתי מאד יפה , ועליתי הכל + + + , הרגשתי שאני צועדת חזרה למשקלי דאז.
אז זהו שנבהלתי.
חזרתי למירי לאחר שבעלי עודד אותי ואמר שעם מירי אני אצליח.
גם לי יש תופעות ובעיות שקשורות לגיל המעבר ולא קשורות.
אבל אני רוצה שתהיה לי איכות חיים וגם הקלה בבעיות בריאות.
אני מקווה להמשיך להיות תלמידה טובה וממושמעת , כי לפעמים מה לעשות , צריך שוטר כמו פינוקיו וג'ימיני הצרצר ש"חופר" לו.
שבוע טוב
Creeped out
0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2010 18:16

שמילוליה
שמילוליה
דניאלה
אני בת 52 ועברתי אין ספור דיאטות בחיי . מגיל צעיר מאבקים.
לפני כשתים עשרה שנים ירדתי , כן , בעזרת מירי בלקין 44 ק"ג במשך 11 חודשים.
יש לציין שהיו לי בכל זאת אי אילו ברקסים מאז. עליתי וירדתי , אך , לא חזרתי למשקל ההתחלתי הענק.
עכשיו , גיל המעבר (כן, תירוץ...) לא הצלחתי לאחר שלפני שנה ירדתי מאד יפה , ועליתי הכל + + + , הרגשתי שאני צועדת חזרה למשקלי דאז.
אז זהו שנבהלתי.
חזרתי למירי לאחר שבעלי עודד אותי ואמר שעם מירי אני אצליח.
גם לי יש תופעות ובעיות שקשורות לגיל המעבר ולא קשורות.
אבל אני רוצה שתהיה לי איכות חיים וגם הקלה בבעיות בריאות.
אני מקווה להמשיך להיות תלמידה טובה וממושמעת , כי לפעמים מה לעשות , צריך שוטר כמו פינוקיו וג'ימיני הצרצר ש"חופר" לו.
שבוע טוב
Creeped out
0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2010 13:20

dany
dany
שמילולה יקרה
אין לי מושג בת כמה את אך אני אהיה בחודש הבא בת 60
כל החיים אני בדיאטות ותמיד המון למעלה והמון למטה....
אולי ירדתי בחיי מאות קילוגרמים....
אבל לא זה מה שרציתי לספר לך...
היות ואני כבר לא צעירה... אז בעיניני נשים אני כבר זמן מאד רב בתקופה שנקראת מנפאוזה....
ואצלי היא מלווה בתופעות קשות ביותר.... ואסור לי מטעמי בריאות לקחת שוב תרופה לא סינטטית ולא טבעית...
לעיניננו.... לפני כמה שנים שהייתי במשקל גבוה ביותר התקשרתי לאיזו חברה שמשווקת איזה שייק להרזיה...
והסוכנת שואלת אותי לגילי ולמצבי ואני אומרת את מה שכבר כתבתי למעלה (כי הם מפרסמים שיורדים עם השייק הזה המון תוך שבוע 10 ימים)
אז היא אומרת טוב במצבך נדמה לי שהשייק לא יעבוד ולא תרדי כפי שאנחנו מפרסמים.... לא משנה הזמנתי.... זה היה מגעיל לא לקחתי... סתם זרקתי כסף..
הלכתי לקבוצת תמיכה וירדתי תוך 8 חודשים 25 קילו... אישה בגילי במצבי...... אז הכל באמת בראש ובהחלטות וברצונות .... ולא להיתפס לתירוצים ואגב ללא פעילות גופנית בכלל מעבר למה שעושים רגיל בבית... את יודעת ניקיון...כביסות... בישולים ... קניות.... זהו!!!!
שמילוליה כתב:
אנחנו כל כך מכירות/מכירים את כל התירוצים בעולם , למה הדייאטה לא מצליחה , אבל כשמשקפים לנו , כל אחד ותירוצו (גיל המעבר , תרופות , חילוף חומרים , לחץ ועוד ) זה משעשע לשמוע כי כל אחד מוצא את עצמו ...אך, זה גם מנער אותך ...כי אתה מפשפש בתירוציך וחושב שעם עובדות לא מתווכחים, כשאני שומר כמו שצריך , אני יורד...למרות כל הקשיים והמהמורות...
מירי , תודה על ההרצאה.
Hammer Time
0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2010 11:10

רייצ'ל
רייצ'ל
אין יפה יותר מהיושר והכנות כלפי עצמנו
תרוצים יש לכולנו בימים קשים
אך כל אחד יודע בתוך תוך עצמו את האמת
מחכה בקוצר רוח להרצאה ביום רביעי
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2010 10:03

שאפתנית
שאפתנית
זה מה שנקרא להסתכל פנימה לתוך הנפש ולהיות כנים וישרים עם עצמנו. להסתכל לעצמנו בלבן של העיניים ולא להיתלות בתרוצים חיצוניים. זה קשה לכל בני האדם לא רק לנו. האמת לפעמים קשה לעיכול אז מחפשים הסברים ותרוצים לרכך את המצב.
שאפתנית.

0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2010 09:51

קרולין
קרולין
מסכימה איתך ,לכולנו של ים של תירוצים כל הזמן...אבל בתכלס כדי להצליח צריך להזיז את התירוצים הצידה ולהתמקד בעשייה.
רק ככה מצליחים.

בהצלחה לכולםםםםםםם

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2010 09:24

שמילוליה
שמילוליה
אנחנו כל כך מכירות/מכירים את כל התירוצים בעולם , למה הדייאטה לא מצליחה , אבל כשמשקפים לנו , כל אחד ותירוצו (גיל המעבר , תרופות , חילוף חומרים , לחץ ועוד ) זה משעשע לשמוע כי כל אחד מוצא את עצמו ...אך, זה גם מנער אותך ...כי אתה מפשפש בתירוציך וחושב שעם עובדות לא מתווכחים, כשאני שומר כמו שצריך , אני יורד...למרות כל הקשיים והמהמורות...
מירי , תודה על ההרצאה.
Hammer Time
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!