20/07/2010 11:15
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושקה אז מה איתך?????נשמח לשמוע .. זכרי שגם אם עדיין קשה להיות כאן איתנו ואט אט לחזור למסלול בהצלחה ואיזה כייף כאן כל התמיכה פשוט חבורה לבבית
קבלי ביטול ראיתי את הודעתך שמחה שאת מעדכנת ואיתנו חיבוק גם מהדובוני אכפת לי edited by דובונית אכפת לי on 7/20/2010 edited by דובונית אכפת לי on 7/20/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 22:04
קרולין Posts: 6651
|
אכן כן נחושתי כמה תמיכה ועידוד יש כאן קבלי חיבוק ענק ממני ובהצלחה יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 21:57
EFF Posts: 6396
|
אחרי כל כך הרבה תגובות, אחרי כל כך הרבה משפטי עידוד - חייב להיות מוצלח...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 12:08
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי נחושה, הבעיה עם אורז ועם מתוקים בייחוד בערב היא שהם פותחים את הלוע למחרת, ונכון שמגיע לנו לפעמים, אבל אחר כך משלמים בתשוקה לפחמימות ולמתוק לכמה ימים. בגלל זה אני נמנעת לחלוטין ממוצרים עם סוכר. אז טוב עשית שצחצחת שיניים ולעסת מסטיק. תצטרכי לעשות את זה כמה ימים עד שהתשוקה תעבור. אבל אני סומכת עלייך שתחזרי לשגרה כי אחת מהתלמידות המחוננות של מירי! }{
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 09:48
דפי Posts: 1126
|
נחושה יקרה. הכל כבר נאמר כאן. זכרי כשנופלים קמים מנקים את הברכיים וקדימה ממשיכים בדרך המלך שלנו. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 04:19
אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, את שואלת מה יהיה אתי? הכל אתך יהיה בסדר. זכרי שיש בך עוד המון דברים חוץ מאוכל, האוכל הוא לא הדבר היחיד שמגדיר אותך, וגם איתו יהיה בסדר!!! עצם השאלה, עצם המודעות, עצם זה שאנו מטפלים בעצמינו כבר עושה אותנו בסדר. שמת לב שעברתי ללשון רבים??? זה לא סתם, זו לא רק את, זה כולנו, אני מדברת אתך ובעצם אני מדברת עם עצמי.
זה לא יאומן כמה תמיכה יש בביחד של הפורום.
אז לא לוותר, וכן להתעשת, לקום בבוקר, לחזור לשגרה ולהמשיך הלאה ולהצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 00:39
EFF Posts: 6396
|
נחושקה, קודם כל מצדיעה לך על הכנות..רובנו (כולל אנוכי) לא תמיד מוכנים להודות בכשלונות.. ולגבי הרוורס - מוכר לך המשפט ירידה לצורך עליה?? אולי זה מה שקורה.. לילה נפלא..ויום נהדר מחר..(בעצם זה כבר היום..)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 00:09
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה יהיה טוב אין כמוך בשיתוף ובכנות. אל תדאגי. גם מים באבן עושים חור. אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 20:13
אסתי ברוך Posts: 1317
|
דובונית תודה את מלכה אוהבת
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 19:55
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לייסי נחושה אסתילה ולכל מי שקשה ... זכרו אנו כאן אחד למען השני ויחד ננצח גם אם יש חריגות והאמיני לי נחושה לעיתים פשוט ההצלחה גורמת לנו תחושת ריפיון קלה .. והחשוב הוא לחזור למסלול לא קל אך אפשרי אז קדימה פורום יקר לקחת תפריט מקופל ליישם טיפים לשתות מים מים מים לצעת לצעדה לקרוא ספר כשמשעמם או להכנס לאתר ולשמור מרחק מהמקרר האכזר ולסגור אותו עם מנועל חזק חזק בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 19:37
אסתי ברוך Posts: 1317
|
יקירתי הנחושתית מזדהה איתך עם כול מילה פסיק נקודה גם אני מתקשה לשמור ממש כך ולי יש חתונה בקרוב, זה מלחיץ אותי מאוד ואני ממש לא מתגברת על התאבון הסופר בראי שלי אז מה לא נישברת מחר אני באה להישקל ולחבק אותך חזק חזק תתכונני אוהבת :cheers::drop: edited by אסתי ברוך on 7/19/2010
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 18:34
dany Posts: 19819
|
היי נחושתי כן כן כבר אמרו באמת את הכל... לכן אנחנו כאן... אז נפילה לצורך התרוממות.... צריך תזכורת!!! מקווה שזהו... ציחצחת שיניים... את המנטרה תמשיכי למנטר... המצאתי מילה לכבודנו... ולא נחפש למה וכמה... זהו קרה... נגמר.... ועכשיו להמשיך ולהמשיך כי זו דרכנו ואין לנו אחרת!!! מקווה שאת ממשיכה את הערב כפי שהיית עד סוף השבוע מלאה מרץ לא לתת לריפיון להשתלט עליך... תגיעי לקבוצה.... תקבלי כוחות ממירי.... ואמן יתר השבוע יהיה נהדר!! בהצלחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 18:18
לייסי Posts: 623
|
היי נחושה! אני שואלת את עצמי בדיוק את אותה השאלה. אין מה לעשות - הדרך כנראה מלאה מהמורות ואנחנו צריכות למצוא את דרך המלך. נתמודד יחד - ואני בטוחה שגם נצליח! להתראות מחר!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 18:13
קרולין Posts: 6651
|
הי נחושתי, אני לא מכירה מישהו שנמצא בתהליך ולא הכיר/מכיר/ויכיר את הסיטואציה שאת מדברת עליה.
קודם כל את אלופה !!!! תקופה טובה עוברת עלייך יש ירידות ויש הצלחות ועל כך ב ר ב ו ענק.
אז אכלת בשישי שבת וגלשת קצת להיום....לפחות נהנת מכל ביס. ועכשיו ממשיכים הלאה אין ברירה אחרת, לחץ ,כעס ותיסכול
הם גם חלק מהתהליך , אבל לא צריך לתת להם לתפוס מקום גדול בחיינו להיפך, בלעת שילמת! והלאהההההה עם הפנים קדימה,
עם חיוך, עם עשייה ומחשבות טובות של ה צ ל ח ה . כי בתכלס רק ככה מצליחים, ואת יודעת את זה !
סומכת עלייך שאת כבר חזרה במסלול להצלחההההההההההה.
אוהבת המון
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 18:12
רבקה Posts: 8411
|
רבקה כתב:
שלום לך נחושתי, איפה היית? במסעדה? אז זכרי שלא בטוח שקלקלת לעצמך כי הגוף שלנו זוכר גם את הדברים הטובים אבל זה בתנאי שאת כבר על דרך המלך והיזהרי והישמרי מהשבוע הבא כי אם לא ,זה באמת ייחשב. נהנית כי הגיע לך אנחנ ו רק בני אדם וביחוד שזה חגיגות יום ההולדת עדין. אז שיניים צחצחת , מסטיק שמת בפה , והסידורים יסודרו מה עוד נשאר לנו להמשיך לייך ומצב רוח טוב זה בטח יעזור להמשיך לחייך כמובן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 18:11
רבקה Posts: 8411
|
שלום לך נחושתי, איפה היית? במסעדה? אז זכרי שלא בטוח שקלקלת לעצמך כי הגוף שלנו זוכר גם את הדברים הטובים אבל זה בתנאי שאת כבר על דרך המלך והיזהרי והישמרי מהשבוע הבא כי אם לא ,זה באמת ייחשב. נהנית כי הגיע לך אנחנ ו רק בני אדם וביחוד שזה חגיגות יום ההולדת עדין. אז שיניים צחצחת , מסטיק שמת בפה , והסידורים יסודרו מה עוד נשאר לנו להמשיך לייך ומצב רוח טוב זה בטח יעזור
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 17:57
נחושה Posts: 6982
|
היי לכולם, חייבת לשתף כי רק אתם מבינים... אחרי שבוע מוצלח ושתי שקילות בירידה החלו חגיגות הבסטיליה וחומות הנחישות לאט לאט נפלו. פה ושם חיפפתי ובמסעדה ביום שישי בערב כבר הלכתי על קבבוני טלה עם אורז ומוס שוקולד לקינוח ישבתי לי כמו נסיכה בנשף ונהניתי מכל ביס דווקא שחשבתי שחגגתי וזהו נפתח לו הלוע בשבת וגם היום. בשלוש ציחצחתי שיניים שמתי מסטיק ויצאתי לסידורים ומאמינה שזהו אבל הייתי חייבת לשתף משהו בחום הזה גורם לנו לחפש קר ומתוק או גם וגם ואני בטוחה שמחר החגיגה תירשם בכרטיס מדוע דווקא שנראה לי שאני בדרך המלך ומשננת לי מנטרה יומית שאני בתהליך של שינוי אני מרגישה שאני ברוורס?????????? מה יהיה איתי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|