16/03/2011 23:51
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1700 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 06:56
שאפתנית Posts: 8392
|
בני משפחתי אוהבים לאכול ביום שישי בערב סלמון עם טחינה. הפעם אני אנסה לשלב את שניהם יחד לפני שהם מגיעים לשולחן. תודה אפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 04:30
אקורדיאון Posts: 16381
|
באמת נשמע מעדן,אנסה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 22:19
נחושה Posts: 6982
|
אפי, רק מלקרוא ולדמיין נהייתי רעבה
הולכת להכין תה ירוק לימון ולואיזה
נשיקותתתתתתתתת
נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 21:42
EFF Posts: 6392
|
1 ק"ג סלמון (ללא עצמות) מחולק ל- 4 מנות 1 בצל גדול - רצועות 3 כפות טחינה מוכנה נענע הכנה: לטגן רצועות בצל בכף שמן זית- עד הזהבה. לפזר בפיירקס (בגודל הדג). על הבצל להניח את פרוסות הסלמון, על הסלמון להניח כמות גדולה של עלי נענע. על כל זה לשפוך טחינה עשוייה בבית (כמות שווה של טחינה ומים + מיץ לימון טבעי, שום לפי הטעם, מלח ופלפל). לאפות בתנור כ- 20 דקות. מעדן!!! edited by EFF on 3/15/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|