16/03/2011 23:52
מיכלל Posts: 1674
|
אני הכנתי עם כרובית לא מאודה אבל חתכתי אותה יחסית קטן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 23:04
נחושה Posts: 6982
|
היי מיכלל, עשיתי ויצא טעים...אני חושבת שהכרובית צריכה להיכנס לתנור מאודה ולא גולמית הלא כן? בכל מקרה הטעם פיגוז מומלץ בחום נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 15:04
מיכלל Posts: 1674
|
שכחתי... כ-450 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 12:44
מיכלל Posts: 1674
|
מערבבים בפיירקס כרובית גדולה מפוררת, חצי קופסת שמנת מתוקה 10% 50 גר' בולגרית עד 5% פילפל שחור, מלח (או תבלחן טעם אחר) ומעל 3 פרוסות טל העמק 9% בתנור כחצי שעה על חום בינוני. טעים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|