20/07/2010 11:08
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בהצלחה לצמים צום מועיל וקל וnikname כל הכבוד שאת יודעת את שעותיך הקשות ואת מעסיקה עצמך ההבנה הזו מבורכת בפני עצמה כל הכבוד ובטוח שתגיעי רחוק בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 13:24
dany Posts: 19819
|
חושבת גם לנצל את הצום למטרות אישיות מיכל שרון כתב:
יקירתי... תנצלי את הצום מחר כדי לתרגל שליטה באוכל במיוחד בשעות אחה"צ והערב. ואני יודעת שתעברי את הצום.. אז קטן עליך כל יום חול אחר רגיל בהחלט... מסטיק בפה כל הזמן ולהתרחק מהמקרר!!! 10 ק"ג עד החגים זה אפשרי וזה בר השגה.. מאמינה בך ומחזיקה לשתינו אצבעות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 13:03
nikname Posts: 230
|
תודה מיכלי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 12:46
מיכל שרון Posts: 1318
|
יקירתי... תנצלי את הצום מחר כדי לתרגל שליטה באוכל במיוחד בשעות אחה"צ והערב. ואני יודעת שתעברי את הצום.. אז קטן עליך כל יום חול אחר רגיל בהחלט... מסטיק בפה כל הזמן ולהתרחק מהמקרר!!! 10 ק"ג עד החגים זה אפשרי וזה בר השגה.. מאמינה בך ומחזיקה לשתינו אצבעות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 09:30
|
בוקר טוב לכולם. איזה כיף של תגובות מחזקות ומעודדות. אני כל הזמן מקבלת חיזוק כמה הפורום הזה חשוב. כמה כיף לדעת שאכפת השבוע החל בצורה יותר רגועה עם שמירה. אני משתדלת להעסיק את עצמי, בעיקר בשעות אחה"צ וערב שהן הקשות ביותר. כמו שאמרתי, התגובות המדהימות של כולם נמצאות מול עיני על המקרר, להזכיר לי שאין יותר נפילות! עד החגים חייבת לסגור 10 ק"ג. אין הנחות. שיהיה יום נפלא לכולם צום קל לכל הצמים מחר
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 04:33
אשירה Posts: 4292
|
ניקי יקרה אכן "חבר מביא חבר" וגם " אויבים לא מכניסים הבייתה" ועוד כהנה וכהנה מאמרותיה הגאוניות של מירי שלנו. אין אפס, מירי מלמדת אותנו את התורה מתוך חוויתה האישית ולנו לא נותר אלא להפנים ולהפנים ולהפנים ולהגיד תודה שיש לנו את מירי ויש לנו את המסגרת ואתם בסוף ננצח.
כי כמו שמירי אומרת "גם מים באבן עושים חור".
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 19:34
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
nikname חמודה רשמו הכל וכולנו אנושים לכן נלמד ונמשיך קדימה באהבה וערכה עצמית את יכולה וכל הכבוד ששמת לך אותנו לתזכורת על המקרר בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 16:09
רבקה Posts: 8411
|
ניקי האם אני תופסת אותך כבר במצב טוב יותר האם הפכת את פניך מעצבות לשמחה לא קרה כלו ם, לא נורא קחי עצמך ובטוחה שכבר לקחת וחזרת לשגרת האוכל שמתאימה לנו ואז תראי שהתוצאות לא יאחרו לבוא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 16:09
dany Posts: 19819
|
ניקי יקרה רשמו לך כאן באהבה חברות מהקבוצה... אז לא אחזור על דבריהן רק אאחל לך שבוע קל... ואין חכם כבעל הנסיון אם כך גייסי את ניסיונך בכדי לא ליפול לאותו הבור שנית.... חפשי דרך אחרת בה אין בורות!!! המון הצלחה בהמשך nikname כתב:
כמה שזה נכון. היה לי סופ"ש קשה. בלי סיבה למעשה. סתם פרוסת עוגה הובילה לעוד אחת ואז לשורה של שוקולד ואז לעוד משהו ובסוף מצאתי עצמי במוצאי שבת מלקה את עצמי בלי סוף, איך יכולתי לקלקל ככה, בשביל מה בכלל התחלתי? לא חבל? הרי כל השבוע הייתי מחוננת. כמה שזה נכון המשפט חבר מביא חבר. תמיד עדיף לא להתחיל. ככה לא מתפתים הלאה. אוף! שיהיה לכולנו שבוע מוצלח יותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 14:32
1103 Posts: 5022
|
nikname יקרה
סוף מעשה במחשבה תחילה,ואת הנעשה אין להשיב.אצל כולנו, בסיטואציות שונות,כגון עייפות,מצב רוח וכו", קורה דבר הפוך,אנו עושים{אוכלים בלי הבחנה} ואז גורמים ל"חברים" להגיע אחד אחרי השני,ויסורי המצפון שלנו מיסרים אותנו.כולנו באותה סירה,אנו חייבים לתרגל ולא משנה באיזה מצב אנו נמצאים,את המחשבה לפני המעשה,דבר שימנע מאיתנו לעשות שטויות ולהצטער על כך.צעד קדימה ושנים אחורה אינם מבאים אותנו לשום מקום. היום הוא יום ראשון בשבוע, ניכנס למסגרת ונמשיך בה בנחישות,שליטה והתמדה. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 13:31
מיכל שרון Posts: 1318
|
יקירתי הנפלאה... לא היינו בסרט הזה עם העוגה שבוע שעבר?! אני מבקשת שסיירת הפקת לקחים תתכנס דחוף לדיון משמעתי!!! גם על כוחותינו לא עבר שבוע קל כפי שבוודאי קראת... אבל חשוב לדעת לא לתת לנפילה רגעית להפוך לבולמוסון קטן והרסני שמקנן בתוכנו כמו שד טזמני עד לרגיעה המיוחלת. זה לא פעם ראשונה שזה קורה, אז עוגות לא בבית!!! שיהיה לשתינו ולכולם שבוע נפלא, של כפרת עוונות, מחילה על חטאים, פחות ביקורת עצמית ויותר עבודה על החיובי והתמקדות בתהליך!!
נשיקות ואהבה, מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 13:13
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי ניקי שמחה בשבילך שהגעת לתובנה. מעכשיו אני בטוחה שתהיי חזקה יותר, ולא תכניסי אויבים הביתה. לא משנה מה היה. משנה העכשיו, ועכשיו את חכמה וחזקה! המשך הצלחה, חגית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 13:02
|
תודה לכולם על התגובות. מצד אחד צריך ללמוד לסלוח לעצמנו, מצד שני, לא יותר מדי כדי שלא נתפתה שוב. מנגבת הפירורים ומתחילה מחדש. ליתר בטחון, הדפסתי את התגובות ואתלה על המקרר שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 12:35
קרולין Posts: 6651
|
יקירתי, "נגבי הפירורים" והמשיכי הלאה.... זה קרה קורה ויקרה לכולנו. אחרת כולנו היינו נעלמים מזמן ...מרוב רזון.
יום חדש, שבוע חדש התחלה חדשה ב ה צ ל ח ה.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 11:46
אסתי ברוך Posts: 1317
|
יקירתי לא לבכות על חלב שנשפך לנגב את הפירורים ולהמשיך הלאה. הקורס זה לכול החיים מה יעזור אם נכאב? אם נפסיק לצחוק? בגלל שאכלנו בחייך מה קרה? מחבקת בחום ומתמודדת כמוך עם כול ביס מה לעשות העיקר הבריאות שבוע נהדר ממני ב♥
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 11:43
שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב יקירה, אין צורך להמשיך ולשקוע בעצבות על מה שנעשה. אתמול נגמר והיום מתחיל יום חדש, יום שאפשר לתקן את הנזק וכמובן להמשיך ולתחזק את הנפש. המשיכי הלאה, אל תסתכלי אחורה זה קורה ועוד יקרה לכולנו. אנחנו אנושיים ויש נפילות, גם אם הן מתחילות מפרוסת עוגה סתמית. את צודקת כשמתחילים עם המתוק הזה קשה להפסיק העוגה מובילה לשוקולד והשוקולד מוביל לחטיף והסחרור הזה לא נגמר. אבל עכשיו זה מאחוריך. זה נגמר ואת חוזרת לשגרה ולשמירה. תהיי חזקה כולנו איתך יחד באותה סירה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 11:34
|
כמה שזה נכון. היה לי סופ"ש קשה. בלי סיבה למעשה. סתם פרוסת עוגה הובילה לעוד אחת ואז לשורה של שוקולד ואז לעוד משהו ובסוף מצאתי עצמי במוצאי שבת מלקה את עצמי בלי סוף, איך יכולתי לקלקל ככה, בשביל מה בכלל התחלתי? לא חבל? הרי כל השבוע הייתי מחוננת. כמה שזה נכון המשפט חבר מביא חבר. תמיד עדיף לא להתחיל. ככה לא מתפתים הלאה. אוף! שיהיה לכולנו שבוע מוצלח יותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|