11/03/2011 19:53
EFF Posts: 6392
|
1 קופסת טונה בשמן 1 בצל בינוני 1 כפית שמן קנולה 1 ביצה קצת פטרוזיליה קצוצה 2 כפיות שטוחות קטשופ 1 כף דבש (אפשר גם לוותר) 1 כף גדושה אבקת מרק עוף מלח ופלפל שחור 5 כפות גדושות פירורי לחם (תלוי אם אוכלים לפני 17.00) אופן ההכנה: לחמם תנור ל 180 מעלות, להניח על התבנית נייר אפיה ולרסס אותו בתרסיס שמן. לטרוף את הביצים בקערה, להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב. ליצור קציצות, לשטח אותן ולהניח על נייר האפיה. לצלות 10 דקות ולהפוך לצד השני לעוד 10 דקות. הקציצות מוכנות כשהן מזהיבות. בתאבון!
|