18/07/2010 00:28
EFF Posts: 6392
|
'ל-4 מנות לפחות... 1 כוס אורז בסמטי (לפני בישול) לבשל בישול כרגיל עם מים (2 כוסות)ומלח. בנפרד: 4 גזרים 1 בצל גדול 1 כף שמן זית או כף חמאה 1/2 כפית כורכום מלח לפי הטעם הסופי הרבה פלפל שחור מעט שום גבישי. 1 כף רוטב סויה קיקומן דל נתרן מרסקים את הגזרים והבצל, הכי טוב במעבד מזון קטן, אם אין -אפשר במגרדת ידנית. מאדים בשמן/חמאה את הבצלים, מוסיפים את הגזר וממשיכים באידוי, מתבלים ומוסיפים את הסויה. מערבבים יחד היטב את האורז והירקות כך שמתקבלת למעשה כמות כפולה של תבשיל בסיר. מאוד מאוד טעים ומומלץ.
|