08/03/2011 23:00
EFF Posts: 6392
|
1 בצל
כף שמן זית
2 כוסות שעועית מבושלת
100 גרם רסק עגבניות (קופסה קטנה)
5 שיני שום כתושות
כפית מלח
כפית אורגנו
כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית פלפל שחור
עגבניה
צרור כוסברה קטן
ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר בשמן הזית עד להשחמה.
מוסיפים את השעועית, את רסק העגבניות, את השום ו-3 כוסות מים רותחים ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.
מסירים מהאש, מגררים את העגבניה בפומפייה ומוסיפים לסיר.
מעבירים חצי מכמות המרק לממחה (בלנדר) ומעבדים למשך מספר שניות.
מחזירים את התערובת לסיר, קוצצים את הכוסברה ומפזרים מעל המרק.
|