18/07/2010 00:24
EFF Posts: 6392
|
'המצרכים: 3 גזרים – 2 שלמים ו-1 חתוך לקוביות גדולות 3 קישואים – 2 שלמים ו-1 חתוך לקוביות גדולות 3 תפוחי-אדמה – 2 שלמים ו-1 חתוך לקוביות גדולות 1 פלפל ירוק כהה/בהיר חתוך לקוביות 1 בצל יבש קצוץ לקוביות צרור עלי כרפס קצוצים חלקי עוף כמו גרון הודו / עוף (אפשר לותר לטובת מרק צמחוני) - חושב עם 120 גרם גרונות וגב עם קצת בשר ושומן 1 כף אבקת מרק עוף (פרווה) פלפל לבן /שחור גרוס טרי 1 כף שטוחה קמח תפוחי אדמה מומסת בחצי כוס מים קרים עלי כוסברה קצוצים. (למי שלא סובל אז פטרוזיליה) אופן ההכנה: * שמים את כל המצרכים בסיר, מכסים במים ומבשלים. * כשהגזר השלם מבושל מוציאים את הירקות השלמים ומועכים עם קצת נוזלי המרק, ( אפשר במקל בלנדר ידני ). * מחזירים לסיר, מערבבים, טועמים, מוסיפים תיבול אם צריך ועוד מים אם סמיך מדי. * לוקחים 1 כף שטוחה קמח תפוחי אדמה, ממיסים בנפרד במים קרים ושופכים לסיר. * מכבים האש. * מוסיפים למרק כמה עלי כוסברה / פטרוזיליה טריים וקצוצים.
|