07/03/2011 19:15
EFF Posts: 6392
|
החומרים 3 פלפלים ירוקים 3 פלפלים אדומים 3 פלפלים צהובים 3 שיני שום 2 כפות מיץ לימון (או חומץ בלסמי) כף שמן זית מלח ופלפל לפי הטעם ההכנה חוצים את הפלפלים, מניחים בתבנית אפייהעל הצד הפנימי, וקולים בתנור כשלושת רבעי שעה בחום בינוני. מצננים מעט ומקלפים את הפלפלים (מומלץלצנן את הפלפלים בתוך שקית ניילון, מה שייקל על הקילוף). חותכים את הפלפלים המקולפים לרצועותומעבירים לקערה. כותשים את השום ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הלימון, השמן, המלח והפלפלומערבבים. מגישים קר או בטמפרטורת החדר
ג'גה
|