09/03/2011 11:00
מיכלל Posts: 1674
|
עוף הוא דל קלוריות עשיר בחלבון. יש בו B12 ומעט ברזל. משביע וומלץ בדיאטה. חשוב להמנע מהעור.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2011 20:14
חנומאניה Posts: 1
|
בעוף יש הרבה חלבון, ברזל, מגנזיום, ויטמין B12, יש גם שומן, לכן רצוי לא לאכול חלקים פנימיים, ובכלל עדיף לצרוך עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה (למשל טבעוף).
בהזדמנות זו אם יש כאן המלצות למתכונים עם עוף- אשמח לקבל :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2011 20:56
תפוזילה Posts: 1
|
שלום לכולם,
רציתי לדעת אילו ערכיםתזונתיים יש בעוף והאם יש חלקים מסויימים של העוף שיותר כדאי לאכול בזמן דיאטה?
כמו כן, האם יש עוף שנחשב יותר איכותי ויותר בריא?
תודה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|