06/03/2011 19:41
EFF Posts: 6392
|
שימו לב, לא מדובר בסלט ביצים סתמי, אלא שילוב מרענן של בין ביצים ליוגורט (שמגיע במקום המיונז) חומרים (5 מנות) 5 ביצים קשות 2-3 בצלים ירוקים 1 גבעול סלרי 120 מ"ל יוגורט 1 כף חרדל דיז'ון 2 כפיות אבקת קארי מומסת במעט יין לבן אופן ההכנה שמים את הביצים במים קרים ומביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה. מנמיכים את האש למינימום, מכסים ומבשלים כ-20 דקות. מסננים ושוטפים במים קרים. מקלפים את הביצים הקשות וחותכים לקוביות. מערבבים עם שאר החומרים בקערה. מגישים מיד
|