18/07/2010 11:05
קרולין Posts: 6651
|
הי עדי, שבוע טוב אכן כן ההרצאות של מירי מדהימות, מלאות בתובנות וטיפים לאיכות חיים.
אין עליה! זכינו בה!
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 11:01
שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב, אני צפיתי הבוקר בהרצאה וכמו שמירי אומרת הינהנתי בראשי להסכמה עם כל מילה שנאמרה. לשנן את המטרה כל הזמן, להחיות בתוכנו את הרצון החזק שלנו ובכך לגרום לו להתממש זו דרך של עשייה שמחזקת אותנו. אני אישית משננת כל הזמן לעצמי כמה אני רוצה להיות רזה, להיות רזה לחגים, להיות רזה לקראת לידתה של אחותי, אני "שומעת" כל הזמן בראשי את מילות הפליאה של האנשים שלא ראו אותי מזמן ועכשיו רואים אותי רזה יותר ולא מאמינים שרזיתי כל כך יפה. מחשבות חיוביות כאלו מחזקות אותי ונותנות לי את הכוח להמשיך הלאה. שבוע נפלא לכולכם, שאפתנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 10:55
עדי Posts: 12
|
קראתי את תגובותיכן ועלי להעיר/להאיר משהו.. אכן הדרך לא קלה, אם הייתה כזאת לא הייתי בפורום כרגע ולא היה לי הצורך להצטרף. כפי שציינתי אני כתבתי דברים אלו על סמך ניסיון. בשנה האחרונה לאחר תקופה קשה במיוחד החלטתי לעשות טיפול עשרת אלפים. שילבתי כוחות ותמיכה, קיבלתי החלטה ועשיתי מעשה. דמיון מודרך,טיפול ומירי בלקין גרמו לי להשיל מגופי 14 קילו בחצי שנה ועשרים טון מנפשי. אני בתקופה הבעייתית של ההורדה במשקל. בחודש האחרון הירידה נעצרה ואף התחלתי לעלות. קורה. לקחתי אחריות על החריגות. אכן, מאתגר לחזור על מנטרה כל היום ולהאמין בה. אך דבר מאד חשוב למי שמאמין כי מחשבה יוצרת מציאות היא לקבל את הפחדים שצצים (זה לא יצליח, אוף עוד פעם נכנעתי לשטויות) להודות עליה שצצה ולהמשיך. לואיז היי נותנת הסבר מעולה שחשוב לזכור אותו: בדיוק כפי שזורעים זרע באדמה ומשקים, לא נהפוך אותה לאחר מספר ימים לבדוק האם משהו נבט. עלינו להאמין כי הם ינבט, להמשיך להשקות ולפעול בהתאם (דישון, שמש...) לחזק את החיובי ולהתעלם מהשלילי!! ממליצה בחום להכנס ליוטיוב, יש שם קטעים מההרצאה של לואיז היי you can heal your life Louise L Hay למי שתחום זה מעניין אותו.
מירי, תודה!! כל מילה סלע!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 08:39
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן עדי הרצאה מעולה ונכון שרק התמדה ואמונה ושינון הדברים יביאו להצלחה אז גם אם לפעמים לא קל נמשיך להתמיד להאמיין לדמיין ללעשות ולראות זאת בעיני רוחנו וכמו שדניאלה כותבת לומר זאת כמנטרה שמסייעת לנו ונמשיך למגנט הצלחות בהצלחות ומחשבות חיוביות בהצלחה ושבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 07:09
dany Posts: 19819
|
עדי יקרה אני מאד מאמינה בדימיון מודרך ובהזמנת דברים אלי(חיוביים) מאידך לגרש את השלילי.... אולם אני יודעת שצריך המון משאבים נפשיים על מנת לתחזק את המקומות הללו שהם כל כך עדינים ורגישים!!! מאתמול אני הולכת בבית ואומרת אני רזה... אני רזה.... אני רזה.... וכל הזמן מתכווננת אל המשקל אליו אני רוצה להגיע.... בע"ה בקרוב קרוב!!! ושאני הולכת לישון שוב משננת את המנטרה וכן בקומי(אני קמה מספר פעמים בלילה) כך שהמנטרה הזו משודרת כמה וכמה פעמים..... אני רוצה להאמין כי בעזרת הכוח הזה אוכל הפעם להגיע למשקל היעד ולהישאר בו!!! כבר עשיתי זאת כמה פעמים בחיי והיגעתי למקום המיוחל אך לדאבוני לא הצלחתי להישאר במקום זה..... כנראה הפסקתי להאמין בכוחותי.... ונכנעתי לכישלון ולדפוסים קודמים שמקובעים בי עמוק עמוק. מאחלת כאן בהצלחה לכולנו.... יש יעד לחגים בספטמבר ואחר כך ליעד החדש.... כאן בפורום הזה נמשיך לתמוך אחדבשני ונקיים את מה שמירי מבקשת/דורשת מאיתנו וזה יביא אותנו להצלחה!!!!
מה שמדהים הוא שבדיוק סיימתי שיחת טלפון ארוכה עם חברה שלי. דיברנו בדיוק על מה שמירי סיפרה בהרצאה. נשארתי עם פה פעור עד שהייתי חייבת להרים טלפון לחברה שלי ולספר לה על הההרצאה. בשיחה דיברנו על לואיז היי. על כוחה של מחשבה - מחשבה בוראת מציאות. על אמונה והגעה לןמשאלות ליבנו. על רווקות וחתונה, החלטה ויישום.
לפני שבוע קפצתי לבקר את חברה שלי, לקראת סיום הביקור היא נתנה לי את הסרט של לואיז היי (אתה יכול לרפא את חייך). החלטתי כי לפני שאראה את הסרט אני חייבת לשבת ולראות את ההרצאה.
פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מניסיוני (ואני עדיין בשלבי יישום) כל פעם שהאמנתי בכל ליבי במשהו, דברים קרו. כך הגעתי לעבודה מדהימה, לזוגיות מאושרת, ללימודים שהקבלה אליהם הייתה ארוכה ומייסרת. הכל מכוחה של החלטה ואמונה!
ממליצה בחום! זה עובד!
שיהיה שבוע מעולה! edited by dany on 7/18/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 00:22
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
עדי יקרה תודה על הפירגון. אכן מחשבות חיוביות תפילות סופן בהתמדה ואמונה חזקה להתגשם. מאחלת לך הצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2010 22:19
מסכימה עם כל מילה.
אני אישית התחלתי לבקש לפני השינה...
וכן, מילים בהחלט בוראות מציאות!!
בהצלחה, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2010 21:24
עדי Posts: 12
|
בדיוק עכשיו סיימתי לראות את ההרצאה. מ ד ה י ם!!!! מה שמדהים הוא שבדיוק סיימתי שיחת טלפון ארוכה עם חברה שלי. דיברנו בדיוק על מה שמירי סיפרה בהרצאה. נשארתי עם פה פעור עד שהייתי חייבת להרים טלפון לחברה שלי ולספר לה על הההרצאה. בשיחה דיברנו על לואיז היי. על כוחה של מחשבה - מחשבה בוראת מציאות. על אמונה והגעה לןמשאלות ליבנו. על רווקות וחתונה, החלטה ויישום.
לפני שבוע קפצתי לבקר את חברה שלי, לקראת סיום הביקור היא נתנה לי את הסרט של לואיז היי (אתה יכול לרפא את חייך). החלטתי כי לפני שאראה את הסרט אני חייבת לשבת ולראות את ההרצאה.
פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מניסיוני (ואני עדיין בשלבי יישום) כל פעם שהאמנתי בכל ליבי במשהו, דברים קרו. כך הגעתי לעבודה מדהימה, לזוגיות מאושרת, ללימודים שהקבלה אליהם הייתה ארוכה ומייסרת. הכל מכוחה של החלטה ואמונה!
ממליצה בחום! זה עובד!
שיהיה שבוע מעולה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|