05/03/2011 12:51
EFF Posts: 6392
|
4 מנות רכיבים: 1 כף שמן זית 2 שיני שום כתושות 1/2 ק"ג זוקיני, חתוכים לקוביות בגודל 1X1 ס"מ 1 קופסא עגבניות מרוסקות 1/2 כפית פלפל אדום חריף גרוס מלח, פלפל 10 עלי ריחן קצוצים גס 4 ביצים 2 כפות מוצרלה מגוררת אופן הכנה: מחממים את השמן במחבת גדולה ורחבה. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים תוך ערבוב עד שמזהיבים. מוסיפים את הזוקיני ומבשלים 10 דק' עד שמתרכך. מערבבים מדי פעם. מוסיפים את העגבניות ומתבלים בפלפל חריף. מערבבים ומבשלים ללא מכסה כ-7 דק'. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. בוזקים את הריחן ומערבבים בעדינות. מניחים להתקרר בטמפ' החדר. מעבירים את התערובת לתבנית. יוצרים בתוכה 4 גומות ושוברים לתון את הביצים בלי לשבור את החלמונים. בוזקים על כל ביצה את הגבינה ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה במשך 10 דק'.
|