|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/07/2010 16:02
רבקה Posts: 8411
|
מיכלי נהניתי לקרוא את תיאורך והעיקר שההנאה היתה מרובה. איך מירי אמרה במקרים כאלה לאכול מה שאין בבית. את נהדרת ובטוחה שיודעת את מתי וכיצה לחזור מיד לשגרת האוכל. וכמובן שיהיה לאחיך בהצלחה , אולי פעם נזדקק לו הרי אנחנו אוהבים אוכל
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 11:25
שאפתנית Posts: 8392
|
מיכל בוקר טוב, כייף גדול לקרוא את דבריך ועוד יותר כייף לראות את הפרגון לאחיך ושיתוף הפעולה ביניכם. בהצלחה לשניכם. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 08:22
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
העיקר שנהנתם תמשיכו לעשות חיים ולחזור לשגרה ובהצלחה לאחיך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2010 20:23
קרולין Posts: 6651
|
מיכל, תודה על השיתוף, אין כמוך.
כיף גדול בצפון שמחה שאתם נהנים.
חזרו הביתה שלום.
שבוע טוב ומבורך.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2010 20:09
רעותה Posts: 869
|
מיכל נשמע מאוד מאוד מיוחד. גם אני חזרתי מהצפון, המסעדה שלנו היא החומוס של אבו אדאם בכפר יאסיף. כבר באופן קבוע כנה שנים. רק שאולי טעמתי באופן יוצא דופן מהכנאפה, טוב שזה היה לפנ י5 . שבוע טוב. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2010 15:52
אשירה Posts: 4292
|
מיכל יקרה תודה ששיתפת אותנו בחוויותייך. אין כמו לראות אדם אהוב בהצלחתו. הבנתי כבר שאתם משפחה מחוננת, את עם התואר השני ואחיך שפוצח בקריירה מוצלחת. מאחלת לכם רק הצלחות והרבה חוויות מכוננות!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2010 11:32
dany Posts: 19819
|
ברכות לאחיך.... נשמע מעולה וטעים להפליא.... כייף להיות אחות גאה..... והיום חזרה לתפריט ולתכנית.... שבת נהדרת שתפתח שבוע מעולה ......
]בוקר נפלא לכולן... אנחנו ביחיעם והרי החדשות: אחי סיים לפני 4 חודשים את תדמור וקיבל תעודה של טבח סוג 1 וכרגע הוא שותף בעסק שנקרא "ברמה אחרת" (כן כן.. קצת פרסומת סמויה.. אז מה?) שעושים אירועים בשטח... ימי הולדת, חתונות, ימי גיבוש בשטח - פותחים מאהל, הרבה בשר, מיני מסעדה בלב המדבר/קרחת יער וכו'. אתמול הם עשו אירוע יומולדת לכ-40 איש בקיבוץ עברון הסמוך ליחיעם ולכן הוא הזמין אותנו פעם ראשונה לבוא לראות מה הוא עושה וכמובן להתארח גם כן ולטעום ממעשה ידיו. הגענו לשטח ליד מטעי הקיבוץ שם כבר היתה מוכנה פינת סתלבט עם מחצלות וכריות, ציליה מעל כל השטח, חיבור לגנרטורים ונקודות חשמל, פינת גריל ענקית שעליה כבר נצלו אנטריקוטים, פרגיות, קבבים ועופות שלמים, שולחנות ערוכים למופת וכמובן שטח המטבח של יובל (אחי הקטן והמגודל.. רק 1.90 מטר) שבו הוא כבר הקפיץ שעועית ירוקה, קצץ סלטים במהירות האור (למזלנו הסלטים היו נטולי אצבעות.. תודה לאל) וחילק הוראות כמו בוס קטן. בכיף וחדווה הצטרפתי לעשייה, תיבלתי סלט, טעמתי שעועית, נשנשתי פקאנים ועזרתי לחלק דוגמיות סלטים על השולחנות. כעבור חצי שעה כבר הגיעו האורחים, ברקע התנגנה מוזיקה עברית, בקבוקי יין נפתחו ואנחנו עברנו לגזרה האחורית וחיכינו בסבלנות שיגיע גם תורנו לטעום. ואז התחלנו עם הסלטים.. היינו בשליטה, סלטים מותר אפילו שהם כמו כל דבר שטבחים עושים היו עמוסי תיבול (מלוח) ושמן (כי אחרת מה יהיה טעים בדיוק?) -אז אכלנו מהסלט עגבניות שרי עם שום, כרוב עם שומשום, חצילים על האש עם טחינה, סלט גזר ועירית קצוצה.. נמנעתי מהחומוס והפיתות והמשכתי עם הסלט חסה והסלט הערבי. ואז יובל הגיש לנו את צלחת התוספות - אורז עם שקדים, שעועית ירוקה ברוטב חריף-מתוק ששרף לי את הקנה ובטטות, תפו"א וסלק על האש... לא עמדתי בפיתוי ואכלתי גור של בטטה צלויה על האש וטעמתי קצת הרבה מהאורז שהיה פשוט חלומי (והאמת הוא עזר להחליק את השעועית החריפה לקיבה). ואז הגיע מגש הבשרים... גיתי ישר התנפל על שתי חתיכות אנטריקוט שלדבריו היו רכות ביותר, אני התענגתי על הקבבים והפרגיות ברוטב (הורדתי את העור - לא לדאוג!). בקיצור שעתיים אחרי אנחנו ישבנו מפוצצים ביותר, הרוח הקרירה של לילות הצפון התחילה לנשב ובלי קושי סירבנו לקינוחים ולמלון ולאבטיח הקרים והמזמינים. אז נכון - נפלנו עם הפחמימות הרבה אחרי 5, אבל איזה לילה כיפי וחווייתי, איזה תענוג זה היה לראות את אח שלי ככה.. כמו דג במים סוף סוף מוצא את מקומו... איזה פתיחה מצויינת לשבת של התרגעות ומנוחה לפני המרתון של השבוע הבא לקראת המבחן האחרון. המזל הוא שביחיעם השוכן על צלע ההר, גם צעידה קטנה לאוטו מסתכמת במאמץ פיזי ולכן הרגשנו שאנחנו קצת קצת.. בקצוות מכפרים על העוונות. ועל זה נאמר - שאם כבר לשבור דיאטה אז רק על דברים כאלה.. על טעים באמת, על מיוחד ואחר ושונה. והלילה אתמול היה פשוט תענוג אחד גדול והיה שווה כל ביס והרבה יותר מהאוכל. אז היום אנחנו שומרים אקסטרה, מחשבים כל פירור שנכנס לפה... וממשיכים לעבור את השבת הזו בכיף גדול ובהנאה. בהצלחה לכולנו במשימת השמירה והאיפוק..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2010 10:57
מיכל שרון Posts: 1318
|
בוקר נפלא לכולן... אנחנו ביחיעם והרי החדשות: אחי סיים לפני 4 חודשים את תדמור וקיבל תעודה של טבח סוג 1 וכרגע הוא שותף בעסק שנקרא "ברמה אחרת" (כן כן.. קצת פרסומת סמויה.. אז מה?) שעושים אירועים בשטח... ימי הולדת, חתונות, ימי גיבוש בשטח - פותחים מאהל, הרבה בשר, מיני מסעדה בלב המדבר/קרחת יער וכו'. אתמול הם עשו אירוע יומולדת לכ-40 איש בקיבוץ עברון הסמוך ליחיעם ולכן הוא הזמין אותנו פעם ראשונה לבוא לראות מה הוא עושה וכמובן להתארח גם כן ולטעום ממעשה ידיו. הגענו לשטח ליד מטעי הקיבוץ שם כבר היתה מוכנה פינת סתלבט עם מחצלות וכריות, ציליה מעל כל השטח, חיבור לגנרטורים ונקודות חשמל, פינת גריל ענקית שעליה כבר נצלו אנטריקוטים, פרגיות, קבבים ועופות שלמים, שולחנות ערוכים למופת וכמובן שטח המטבח של יובל (אחי הקטן והמגודל.. רק 1.90 מטר) שבו הוא כבר הקפיץ שעועית ירוקה, קצץ סלטים במהירות האור (למזלנו הסלטים היו נטולי אצבעות.. תודה לאל) וחילק הוראות כמו בוס קטן. בכיף וחדווה הצטרפתי לעשייה, תיבלתי סלט, טעמתי שעועית, נשנשתי פקאנים ועזרתי לחלק דוגמיות סלטים על השולחנות. כעבור חצי שעה כבר הגיעו האורחים, ברקע התנגנה מוזיקה עברית, בקבוקי יין נפתחו ואנחנו עברנו לגזרה האחורית וחיכינו בסבלנות שיגיע גם תורנו לטעום. ואז התחלנו עם הסלטים.. היינו בשליטה, סלטים מותר אפילו שהם כמו כל דבר שטבחים עושים היו עמוסי תיבול (מלוח) ושמן (כי אחרת מה יהיה טעים בדיוק?) -אז אכלנו מהסלט עגבניות שרי עם שום, כרוב עם שומשום, חצילים על האש עם טחינה, סלט גזר ועירית קצוצה.. נמנעתי מהחומוס והפיתות והמשכתי עם הסלט חסה והסלט הערבי. ואז יובל הגיש לנו את צלחת התוספות - אורז עם שקדים, שעועית ירוקה ברוטב חריף-מתוק ששרף לי את הקנה ובטטות, תפו"א וסלק על האש... לא עמדתי בפיתוי ואכלתי גור של בטטה צלויה על האש וטעמתי קצת הרבה מהאורז שהיה פשוט חלומי (והאמת הוא עזר להחליק את השעועית החריפה לקיבה). ואז הגיע מגש הבשרים... גיתי ישר התנפל על שתי חתיכות אנטריקוט שלדבריו היו רכות ביותר, אני התענגתי על הקבבים והפרגיות ברוטב (הורדתי את העור - לא לדאוג!). בקיצור שעתיים אחרי אנחנו ישבנו מפוצצים ביותר, הרוח הקרירה של לילות הצפון התחילה לנשב ובלי קושי סירבנו לקינוחים ולמלון ולאבטיח הקרים והמזמינים. אז נכון - נפלנו עם הפחמימות הרבה אחרי 5, אבל איזה לילה כיפי וחווייתי, איזה תענוג זה היה לראות את אח שלי ככה.. כמו דג במים סוף סוף מוצא את מקומו... איזה פתיחה מצויינת לשבת של התרגעות ומנוחה לפני המרתון של השבוע הבא לקראת המבחן האחרון. המזל הוא שביחיעם השוכן על צלע ההר, גם צעידה קטנה לאוטו מסתכמת במאמץ פיזי ולכן הרגשנו שאנחנו קצת קצת.. בקצוות מכפרים על העוונות. ועל זה נאמר - שאם כבר לשבור דיאטה אז רק על דברים כאלה.. על טעים באמת, על מיוחד ואחר ושונה. והלילה אתמול היה פשוט תענוג אחד גדול והיה שווה כל ביס והרבה יותר מהאוכל. אז היום אנחנו שומרים אקסטרה, מחשבים כל פירור שנכנס לפה... וממשיכים לעבור את השבת הזו בכיף גדול ובהנאה. בהצלחה לכולנו במשימת השמירה והאיפוק..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|