16/07/2010 19:12
EFF Posts: 6392
|
בצל גדול ברוקולי טרי - 250 גרם (גבעול ופרחים) חציל קלוף חתוך לקוביות - 300 גרם פלפל כתום בינוני רצועות קטנות קישוא גדול חתןך לקוביות 2 ענפים דקים של טימין קופסת רסק עגבניות קטנה כף שמן זית תבלינים: מלח פלפל פפריקה מאדים את הבצל בכף שמן עם הטימין ולאט לא מוסיפים כל אחד מהרכיבים לפי הסדר ברוקולי, חצילים, פלפל וקישוא אידוי נוסף של כמה דקות ומוסיפים מים. לאחר רתיחה וריכוך קל של הירקות מוסיפים את רסק העגבניות ומתבלים (מעט מים לפי הצורך).
|