19/07/2010 23:05
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1300 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2010 00:50
EFF Posts: 6392
|
סליחה רייצ'ל שלא רשמתי - כוס אחת של אורז.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2010 08:22
רייצ'ל Posts: 1323
|
אפי, על כוס עדשים כמה אורז?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2010 19:10
EFF Posts: 6392
|
כוס עדשים (רצוי להשרות במים כמה שעות מראש) בצל גדול כף שמן תבלינים (אני משתמש ב- מלח,פלפל שחור,קארי, כמון, וחוואייג´ למרק אבל אפשר לתבל לפי הטעם) בסיר גדול להשחים את הבצל בשמן ולהוציא את הבצל. להכניס את האורז לטיגון בשמן שנשאר, אם נשאר, לדקה שתיים להוסיף את העדשים + 3* כוסות מים רותחים ואת התבלינים. לבחוש ולכסות היטב. אחרי כ 45 להחזיר את הבצל המטוגן לסיר לכבות האש. להגן על הסיר המכוסה בפני ההמונים המורעבים עוד כ 5 דקות. - - - - - - - - - - - - - - - - - - * היחס בין האורז המלא למים הוא על כל כוס אורז מלא 2 כוסות מים היחס בין העדשים למים הוא כוס עדשים לכוס מים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|