16/07/2010 19:09
EFF Posts: 6392
|
לכל מנה צריך: 1 פרוסת לחם לבן או שחור(כמובן שרצוי לחם קל) 1 ביצה מלח ופלפל תרסיס שמן לטיגון. אופן הכנה: לוקחים מכסה של קופסת תבלינים ועושים חור באמצע פרוסת הלחם. שומרים את העיגול שהוצאנו. מחממים מרגרינה או חמאה במחבת ומטגנים את הלחם להזהבה קלה מצדו האחד. מטגנים גם את העיגול שהוצאנו. כשהלחם זהוב קצת מצד אחד, הופכים את הלחם ושופכים את הביצה לתוך החור כך שהחלמון יושב לו בכיף בחור. מי שאוהב חלמון חצי נוזלי, שיכסה את המחבת בזמן הטיגון. כשהביצה מוכנה מעבירים אותה לצלחת, מניחים את עיגול הלחם על החלמון בעדינות כדי לא לשבור אותו ואוכלים עם סלט ירקות .
|