16/07/2010 19:08
EFF Posts: 6392
|
רכיבים: 1 כוס עדשים כתומות 3 כוסות מים 1 גזר בינוני חתוך גס 1 בצל בינוני חתוך גס 2 כוסות דלעת או דלורית, חתוכות לקוביות 1/2 1 כפית כמון 1/2 1 כפית מלח 2 שיני שום כתושות 1/2 1 כפית כורכום פטרוזיליה או כוסברה קצוצה לקישוט אופן הכנה: 1. בוררים היטב את העדשים ושוטפים. 2. מערבבים את העדשים עם המים ומביאים לרתיחה. אם נוצר קצף, מורידים באמצעות כף. 3. מנמיכים את האש ומוסיפים את הירקות והתבלינים. מבשלים במשך 60-45 דקות, או עד שהתערובת מסמיכה.
|