28/02/2011 23:21
EFF Posts: 6392
|
2 פילטים דג לברק או דניס
2עלי חסה גדולים
2 בצלים ירוקים
1 קישוא בקוביות
לימון
מלח ופלפל
לרוטב
1 כף סויה
2 שיני שום כתושות
1 כף צ'ילי מתוק חריף
1 כף שמן שומשום
1 כפית שומשום ירוק לקישוט (לא חייבים)
1. מרתיחים סיר מים.
2. פורסים עלי חסה ומניחים דג אחד במרכז. ממליחים ומפלפלים, ואורזים כמו מעטפה.
3. להניח בשושנה את מעטפת החסה והדג, לאדות כ-20 דקות עם הירקות מסביב.
4. מערבבים את חומרי הרוטב ומפזרים מעל.
|