25/02/2011 20:17
EFF Posts: 6392
|
4-5 שוקיים ללא עור
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
1 כף שמן זית
4 גזרים חתוכים למקלות
1/2 כוס אורז מושרה
כף מרק עוף
מלח ופלפל
מים
אופן הכנה:
לטגן את הבצל ב-כף שמן זית עד שקיפות.
להוסיף את העוף ולטגן. להנמיך אש, לכסות ולהוסיף מלח ופלפל. ככה 20 דקות ולהפוך מדי פעם.
להוציא את העוף (בלי הבצל) מהסיר. להשטיח בסיר (על הבצל המטוגן) שכבת גזר עליה את העוף ועליו עוד שכבת גזר. על אש נמוכה 10 דקות (עד ששכבת הגזר התחתונה נמסה והעליונה רכה).
אחרי ה-10 דקות - לשפוך על הכל את האורז+ מים שיכסו את האורז בתוספת מלח, פלפל וכף מרק עוף. לכסות ולבשל כ-40 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה כשעליו מונחת מגבת.
לחכות רבע שעה לפני שפותחים את הסיר. לערבב את הכל ולזלול! יאממי!
הערות: אני מכפילה כמויות.
|