24/02/2011 21:10
EFF Posts: 6392
|
מתכון: טאבולה קינואה רכיבים: 1 כוס קינואה לא מבושלת 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה 1 כוס כוסברה קצוצה כוס שמיר קצוץ 1 כוס נענע קצוצה 1 כוס בצל ירוק קצוץ מיץ מ-3 לימונים בשלים 2 כפות שמן זית עדין מלח ים גס אופן ההכנה: שורים את גרגרי הקינואה ל-15 דקות בכוס מים רותחים. מסננים ומערבבים עם העלים הירוקים. מתבלים במיץ לימון, שמן זית ומלח ומגישים. גיוון: ניתן להוסיף מלמעלה גבינת עזים צפתית דלת שומן מפוררת הערות: חשוב!!!!!אני בישלתי את הקינואה רגיל לפני הכנת הסלט.... מ
|