23/02/2011 23:17
EFF Posts: 6392
|
מרק ירוק מצרכים: (8 מנות) -4 כפות שמן זית -1 בצל קטן קצוץ -1/2 כרישה חתוכה לפרוסות -2 גבעולי סלרי חתוכים לפרוסות -2 שום קצוץ -500 גר' אפונה ירוקה (קפואה) -500 מ"ל מים וציר ירקות -1 כוס עלי נענע. -מלח ופלפל שחור, גרוס -כף נענע קצוצה לקישוט אופן ההכנה -חממו בסיר את שמן הזית והוסיפו את הבצל, השום , הכרישה והסלרי. -טגנו עד לשקיפות -הוסיפו את ציר הירקות והביאו לרתיחה. הנמיכו את האש ובשלו 10 דקות -הוסיפו אפונה קפואה ובשלו כעשרים דקות נוספות. -הוסיפו את עלי הנענע, טחנו את המרק והעבירו דרך מסננת. -הגישו בקערית עם מעט נענע קצוצה
|