22/02/2011 23:16
EFF Posts: 6392
|
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום פרוסות
שקית שעועית ירוקה מוקפאת
עגבניה גדולה קלופה וקצוצה לקוביות
כף רסק עגבניות
מלח, פלפל
כף אבקת מרק בטעם עוף
1/2 כוס אורז בסמטי(לפני בישול).
כוס ורבע מים רותחים
מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את השעועית והתבלינים, מוסיפים את העגבניות ורסק - 1/2 כוס אורז בסמטי וכוס ורבע מים רותחים.
מבשלים על אש קטנה עד שכל הנוזלים נספגים.
וריאציות:
1. במקום שעועית ירוקה ניתן להשתמש בכרוב ירוק חתוך דק.
2. ניתן להכין ללא אורז, ואז מספיקה 1/2 כוס מים רותחים.- וניתן לאכול אחרי 5.....
|