16/07/2010 16:01
dany Posts: 19819
|
ברכות ברכות ברכות לקרולין וביתה ליהי לסיים תואר ראשון בבצלאל זה לא מה בכך!!! עוד הרבה שמחות ואושר במשפחתכם ושבת שמחה ומאושרת מאחלת דני
קרולין כתב:
מירי יקרה וכל חברי היקרים, תחילה שבת שלום לכולםםםםםם.
אני שמחה ומתרגשת לבשר כי ביתי ליהי (גם חניכה שלי מירי שלנו) סיימה את לימודי התואר הראשון שלה , בבצלאל האקדמיה לאמנות ועיצוב
בירושלים. אתמול בערב היינו מוזמנים לתערוכת הגמר של בוגרי בצלאל ל- 2010. היתה תערוכה מרגשת, מרתקת ומענינית מאד.
הבוגרים הציגו את פרוייקט הגמר שלהם בכל המחלקות: אנימציה, תקשורת חזותית, אמנויות המסך, זכוכית וקרמיקה, לבוש אופנה וצורפות.
ליהי בוגרת המחלקה לאופנה וצורפות , הגישה את פרוייקט הגמר שלה בנעליים .
(למעונינים :התערוכה פתוחה לקהל עד ה- 1.8, בבצלאל, הר הצופים ירושלים.)
מאחלת לכולנו שבת נהדרת, נעימה, רגועה ובשליטה.
אוהבת המון
שלכם,
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2010 13:46
רבקה Posts: 8411
|
ברכות לליהי על סיום התואר הראשון ולאמא היקרה קרולינה שתמיד תזכי לרוות נחת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2010 12:24
אסתי ברוך Posts: 1317
|
קולוללוווווווווווו מברוק לביתך האחיינית שלי המקסימה והיפה אמן ברית אצלה בקרוב שבת נהדר ממני באהבה
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2010 12:14
נינוש Posts: 1442
|
קולולו לליהי היפה ולאמא של ליהי היפיפיה מזל טוב מכל הלב על ההשג לא קל היה להגיע לזה מאחלת לכם הרבה נחת ואושר בריאות והצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2010 12:02
קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה וכל חברי היקרים, תחילה שבת שלום לכולםםםםםם.
אני שמחה ומתרגשת לבשר כי ביתי ליהי (גם חניכה שלי מירי שלנו) סיימה את לימודי התואר הראשון שלה , בבצלאל האקדמיה לאמנות ועיצוב
בירושלים. אתמול בערב היינו מוזמנים לתערוכת הגמר של בוגרי בצלאל ל- 2010. היתה תערוכה מרגשת, מרתקת ומענינית מאד.
הבוגרים הציגו את פרוייקט הגמר שלהם בכל המחלקות: אנימציה, תקשורת חזותית, אמנויות המסך, זכוכית וקרמיקה, לבוש אופנה וצורפות.
ליהי בוגרת המחלקה לאופנה וצורפות , הגישה את פרוייקט הגמר שלה בנעליים .
(למעונינים :התערוכה פתוחה לקהל עד ה- 1.8, בבצלאל, הר הצופים ירושלים.)
מאחלת לכולנו שבת נהדרת, נעימה, רגועה ובשליטה.
אוהבת המון
שלכם,
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|