20/02/2011 21:12
EFF Posts: 6392
|
מצרכים חומרים ל-4 מנות: 800 גרם בשר עוף מפורק ללא עצמות חתוך לרצועות דקות (לבקש מהקצב) תרסיס שמן קנולה 2 בצלים חתוכים רצועות 1 שן שום כתושה מלח פלפל שחור לפי הטעם 1/2 כפית כורכום 1/2 כפית פפריקה 1/2 כפית כמון כפית חומץ אופן ההכנה 1. מערבבים את רצועות העוף הבצלים התבלינים והחומץ, מרססים את העוף כ 8 שניות בתרסיס שמן קנולה של PAM מערבבים ומניחים בכלי קעור למשך שעה במקרר . 2. מחממים מחבת טפלון עמוקה על להבה גבוהה למשך כ -2 דקות . 3. מוסיפים למחבת החמה את בשר העוף המתובל, מטגנים ובוחשים עד שהעוף מוכן מכל צידו.
|