18/02/2011 17:34
EFF Posts: 6392
|
5 מנות 10 שוקי עוף ללא עור 1 כף שמן זית 2 בצלים קצוצים 5 שיני שום חצויות 2 גזרים קלופים בקוביות 2 כוסות עדשים ירוקות 1 כף חומץ בלסמי 2-3 ענפי טימין מלח,פלפל מים לפי הצורך מזהיבים את שוקי העוף בשמן.מוציאים. מכניסים לסיר את הבצל ומתחילים להזהיב תוך הוספת טיפ טיפה מים. מוסיפים את השום והגזר. מוסיפים את העדשים, חלקי העוף מלח פלפל טימין וחומץ בלסמי. מכניסים מים לכיסוי העוף. מבשלים על אש נמוכה 50 דקות, ומתקנים תיבול לטעמכם.
|