17/02/2011 23:18
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1100 קק"ל עם האורז
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 23:05
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שכחת יקירתי להוסיף חצי כוס אורז יבש ולערבב עם כל החומרים על אש קטנה אחרי רתיחה עד שאין נוזלים. מעדן ממש מוממלץ.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 14:13
שאפתנית Posts: 8392
|
נשמע טעים. אני אוהבת תבשילים מהסוג הזה. אכין לשישי בצהריים לכל המשפחה. תודה!! edited by שאפתנית on 2/17/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 11:56
EFF Posts: 6392
|
2-3 מנות
בכף שמן מאדים:
בצל קצוץ
כרישה (פרסה)קצוצה
כמה שיני שום
מוסיפים 1/2 ק"ג בשר טחון לא שמן (אפשר עוף,בקר,הודו)
תבלינים: כמון, כורכום, מעט אבקת מרק בטעם עוף או מלח ופלפל לטעמכם
מוסיפים לאחר קיצוץ בפומפיה גסה::
3 קישואים לא קלופים
2 גזרים
****
סלסלת פטריות שמפיניון או אחרות חתוכות
חופן כרוב ירוק קצוץ
חופן כרוב סגול קצוץ
מערבבים בעדינות ומוסיפים כוס מים רותחים
מבשלים על אשר קטנה כשעה ומוסיפים לקראת הסוף עשבי תיבול קצוצים לבחירתכם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|