16/02/2011 00:14
EFF Posts: 6392
|
2 חצילים 200 גרם גבינה כחושה 1/2 כפית שום כתוש מלח פלפל לרוטב: 4 עגבניות חתוכות לקוביות 1/4 כוס מים מלח 1 כפית שום כתוש 2 כפות שמן זית - אחת לחצילים אחת לרוטב אופן ההכנה: • קולפים החצילים בצורת "זברה" ופורסים לפרוסות אלכסוניות. מניחים את פרוסות החציל על תבנית ומורחים אותן בכף בשמן זית. • אופים בחום של 180 מעלות והופכים אחרי 10 דקות. • מוציאים את פרוסות החצילים האפויות מהתנור, מקררים ומניחים בערך כפית מתערובת הגבינה, השום והמלח בקצה הפרוסה ומגלגלים. • אופן הכנת הרוטב :מטגנים את קוביות העגבניות בכף שמן זית, מוסיפים מים, מלח ו שום ומטגנים עד צמצום הנוזלים. מניחים בתבנית לא משומנת ומפזרים מלמעלה תערובת של קוביות עגבניות, אופים במשך 10 דקות ומגישים חם
|