14/02/2011 22:25
EFF Posts: 6392
|
2 פלפלים אדומים 2 פלפלים צהובים 2 פלפלים כתומים 250 גרם (1 קופסה) בולגרית מעודנת מסדרת פיראוס 5% 30 גרם אגוזי מלך מרוסקים וקלויים מעט במחבת יבשה גבעולי עירית לקשירה אופן ההכנה 1. קולים את הפלפלים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ- 30 דקות. ומכניסים לכלי סגור למשך 15 דקות. 2. קולפים את הפלפלים וחותכים כל פלפל לארבע, מצננים היטב . 3. פורסים בולגרית מעודנת ל 24 מקלות בעובי אצבע (חוצים את הבלוק לשניים ומכל חצי יוצרים אצבעות). 4. עוטפים כל "מקל" גבינה במעט אגוזים 5. מניחים על משטח עבודה פלפל קלוי, מניחים עליו מקל גבינה מצופה ומגלגלים לגליל . 6. טובלים את גבעולי העירית במים רותחים וקושרים כל גליל בגבעול עירית. עורכים על צלחת הגשה ומגישים.
|