16/07/2010 11:42
קרולין Posts: 6651
|
רעותה יפה שלי, את אשה מ ק ס י מ ה ונאהבת. נראית נפלא ומשדרת חום ושמחת חיים. נקודה.
את בתהליך וכמו בכל תהליך, עוברים כל מיני דברים ולומדים המון. הכי חשוב זה מה את מרגישה כל השאר לא רלוונטי. נקודה.
גם אני מקבלת המון תגובות בעיקר חמות ומפרגנות. מי שלא רואה ולא מפרגן זה בעיה שלו. אנחנו עובדים קשה מאד בשביל להרגיש טוב ולהראות טוב
ואין טעם להתרגש מכל מילה שנאמרת...
אני איתך אוהבת מחבקת ומחזקת אותך .
התהליך הזה שווה הכל.
שבת שלום ומבורך
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2010 06:58
ענת Posts: 3849
|
תיקון רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2010 06:57
ענת Posts: 3849
|
כעותה יקרה,תהי גאה על הדרך שעשית ותהני מהתקופה במלוא הבטחון מגיעה לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2010 00:51
EFF Posts: 6396
|
יש משפט חשוב שאסור לשכוח: חיוך ומילה טובה שווה זהב אל תהססו לחלק סביבכם.....
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2010 00:34
EFF Posts: 6396
|
אכן אכן רעותה, "שימותו הקנאים" - המיכי בדרכך הנפלאה והמשיכי להנות מהתהליך ומתוצאותיו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 23:41
רעותה Posts: 869
|
מירי יקרה ,
תודה רבה , אין לי מילים כי פשוט מאוד ריגשה אותי תגובתך.
לילה טוב ונשיקות רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 23:29
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
רעותה יקרה רזית ואת נראית נפלא. וגם אני ברוך השם בתקופה טובה בדיאטה. אבל אסור לך לקחת ללב כל הערה. והאמת יש בגדים שלכל אחת מאיתנו מחמיאים יותר ומחמיאים פחות. אני לא מתרגשת גם אני יודעת שבחלק מהבגדים והצבעים אני נראית טו יותר אבל אני לא אלבש כל הזמן את אותם בגדים וצבעים. לי מאד חשוב הגיוון. והכי חשוב תזכרי לא מעניין מה האחרים חושבים כשיש ביטחון עצמי אמיתי מרגישים נפלא. ואנחנו הרי כולנו עובדים על זה. אז שיהיה לנו הצלחה גם בהמשך. את מקסימה. אוהבת אותך וגאה בך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 23:10
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רעותה תמשיכי ליישם ותהיי גאה בעצמך ואת כל הרעים פשוט הרחק ממך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 21:42
שלולית Posts: 32
|
רעותה - שמחה לשמוע - כל הכבוד. מזמן לא התראינו, אולי אגיע לחוג מופת בקרוב... בהצלחה כל הכבוד על הביגוד אבל גם לך על ההורדה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 20:36
|
הי ,
זה באמת לא ממקום של להשוויץ כי הרי עוד לא סיימתי. .. אבל תודה לכן. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 19:35
אסתי ברוך Posts: 1317
|
רעותה המדהימה את ניראת מעולה!!! אל תתיחסי שימרי על עצמך ותמשיכי לחייך אוהבת ומחבקת
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 17:44
נינוש Posts: 1442
|
רעותה יקרה את נראית נפלא, מותר לך להשוויץ ואל תשכחי את החיוך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 17:25
רבקה Posts: 8411
|
רעותה חביבתי ימותו הקנאים לסלק אנרגיות שליליות ולהתחבר רק לאנרגיות חיוביות כדברי מורתינו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 17:19
dany Posts: 19819
|
איזה יופי רעותה מגיע לך להשוויץ הרי את עושה עבודה לא קלה.... תהני לך יקירתי מכל רגע ומכל שנייה.... אין על התחושה של ההצלחה והנצחון .... זה לא פשוט... והרי זר רזה לא יבין זאת... כל כך שמחה איתך נשיקות דני רעותה כתב:
הי פורום יקר ,
אני יודעת שאני לא כל כך כותבת הרבה לאחרונה אך אני כן מתעדכנת בכם יום יום. אני משתפת אתכם מהמקום , של מה שקרה לי השבוע ובאמת לא ממקום של להשוויץ . יצא שכמה אמרו לי השבוע , שהבגד שלבשתי נורא מרזה אותי, בכמה מקומות שונים וובגדים שונים. כמו כן גם קיבלתי את הערה " רזית ורזית הרבה".... שימו לב , כמה קשה לפעמים לסביבה שלנו לפרגן ממקום אמיתי !!!!!!!!!!!!!!!!!
הרי שזה כבר לא הבגד שמרזה ( אם עושים דיאטה ובתהליך לא אוכלים מתוק , כמה חודשים) וחוץ מזה זה לא מובן מאליו ששמן ישאר שמן. גם לשמן ואני אדבר בשמי כמי שהיתה עם עודף משקל של 4 שנים , מותר לשנות ולצאת לדרך חדשה. בקיצור אני רק משתפת ושכולם יתפוצצו מקנאה ושיקפצו לי. אני נהנית מהתקופה הזאת , ממשיכה ליישם ומתמודדת גם עם הדברים האלו בשיא הכנות. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 16:17
מיכל שרון Posts: 1318
|
רק ככה צריך רעותה.. תשוויצי ותהני מכל שוויץ... ותראי לכל צרי העין בסביבה.. שיקפצו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 15:56
|
הי פורום יקר ,
אני יודעת שאני לא כל כך כותבת הרבה לאחרונה אך אני כן מתעדכנת בכם יום יום. אני משתפת אתכם מהמקום , של מה שקרה לי השבוע ובאמת לא ממקום של להשוויץ . יצא שכמה אמרו לי השבוע , שהבגד שלבשתי נורא מרזה אותי, בכמה מקומות שונים וובגדים שונים. כמו כן גם קיבלתי את הערה " רזית ורזית הרבה".... שימו לב , כמה קשה לפעמים לסביבה שלנו לפרגן ממקום אמיתי !!!!!!!!!!!!!!!!!
הרי שזה כבר לא הבגד שמרזה ( אם עושים דיאטה ובתהליך לא אוכלים מתוק , כמה חודשים) וחוץ מזה זה לא מובן מאליו ששמן ישאר שמן. גם לשמן ואני אדבר בשמי כמי שהיתה עם עודף משקל של 4 שנים , מותר לשנות ולצאת לדרך חדשה. בקיצור אני רק משתפת ושכולם יתפוצצו מקנאה ושיקפצו לי. אני נהנית מהתקופה הזאת , ממשיכה ליישם ומתמודדת גם עם הדברים האלו בשיא הכנות. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|