12/02/2011 22:41
EFF Posts: 6392
|
3 חצילים
5 עגבניות
6 שיני שום
מלח פלפל
1 כף מיץ לימון
1 כף שמן זית+ כפית
שמן לטיגון
לקישוט
חצאי פרוסות לימון
עגבניות
אופן הכנה:
פורסים את החצילים בוזקים מלח ומשים כשעה רצוי בשמש
שוטפים ומנגבים. מורחים בשמן ואופים עד לשחמה בחום של 190 מעלות. בערך 15 דקות..
חולטים את העגבניות ומקלפים
טוחנים במטחנת בשר את פרוסות החצילים והעגבניות. אפשר להשתמש במעבד מזון אבל לא לעיסה דייסתית מדי
מתבלים בשום, מלח ופלפל בוחשים ומוסיפים מיץ לימון וכפית שמן זית.
מקשטים בחצאי פרוסות לימון, ועגבניות
|