הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מעשה בחבילת קרקרים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/07/2010 23:34

miribelkin
miribelkin
Administrator
מרסי יקרה אין הרבה מה להוסיף קיבלת עצות עידוד ותמיכה. תרגעי כולנו בסרט הזה. לא היינו שמנמודות אם היינו בשליטה. תעקבי טוב אחר ההרצאות ותיישמי. וגם אם קיקלת לא נורא תמיד להמשיך הלאה. לא לוותר. אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 23:05

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מרסי באינטרנט חמודה רשמו הכל ואוסיף זה ידוע שלנו השמנמודים האוכל קורא ומזמין ומדגדג באפנו
ולא נח עד שהוא בבטננו ולכן נשמור על נפשותינו מעצמנו ואת האוייבים הרחק מאיתנו בהצלחה Froot
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 17:16

dany
dany
חגית את פשוט מתארת אותי......
לכן ממש לא נכנסת כל מיני מאכלים שונים ומשונים ונצמדת לתפריט שלי כי סטייה ממנו מביאה למשבר......Ton of Bricks

בצקיסטית בגמילה כתב:
מרסי יקרה, אין כאן עניין של לימוד כי אנחנו הרי אוכלים מהרגש.
אם יש לי חבילת קרקרים, עוגיות,עוגה, פיצוחים, פריכיות, ואפילו סלסילת פטריות או עגבניות שרי, ואפילו אפילו גביע גבינה 250 גרם או 500 גרם - אני לא יכולה להפסיק עד שזה נגמר. יש לי בעיה כי הכל נתפס אצלי בראש כיחידה, ואני אף פעם לא מרגישה שבעה.
אז אל תקני אויבים ואל תכניסי אותם הביתה או לעבודה. תקני אך ורק מה שאת לא מאבדת איתו שליטה. אני למשל קונה לחם שהוא לא טעים לי ב-100 אחוז אלא בטעם נסבל, אחרת אגמור את כל הכיכר בבת אחת! וכבר ניסיתי לשמור את הלחם בפריזר ולהוציא כל פעם רק 2 פרוסות - גיליתי שאני יכולה לאכול גם לחם קפוא בלי שום בעיה.
שיהיה בהצלחה Buttstroke
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 17:16

dany
dany
חגית את פשוט מתארת אותי......
לכן ממש לא נכנסת כל מיני מאכלים שונים ומשונים ונצמדת לתפריט שלי כי סטייה ממנו מביאה למשבר......Ton of Bricks

בצקיסטית בגמילה כתב:
אם יש לי חבילת קרקרים, עוגיות,עוגה, פיצוחים, פריכיות, ואפילו סלסילת פטריות או עגבניות שרי, ואפילו אפילו גביע גבינה 250 גרם או 500 גרם - אני לא יכולה להפסיק עד שזה נגמר. יש לי בעיה כי הכל נתפס אצלי בראש כיחידה, ואני אף פעם לא מרגישה שבעה.
אז אל תקני אויבים ואל תכניסי אותם הביתה או לעבודה. תקני אך ורק מה שאת לא מאבדת איתו שליטה. אני למשל קונה לחם שהוא לא טעים לי ב-100 אחוז אלא בטעם נסבל, אחרת אגמור את כל הכיכר בבת אחת! וכבר ניסיתי לשמור את הלחם בפריזר ולהוציא כל פעם רק 2 פרוסות - גיליתי שאני יכולה לאכול גם לחם קפוא בלי שום בעיה.
שיהיה בהצלחה Buttstroke
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 15:59

רעותה
רעותה
מרסי יקרה ,

באמת שרק נשכיל מהטעויות שלנו.
נדע מי הם אוייבנו לוא נתקרב אליהם בסופר ובייתר המקומות.
אני בטוחה שזה מאחוריך .
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 15:54

קרולין
קרולין
מרסי יקרה,
בטח שזה קורה, קרה ועוד יקרה לנו.... אנחנו אוהבים לאכול, ובנוסף גם אוכלים רגשית. נקודה. ועל זה אנחנו עובדים עם מירי מורתנו

המדהימה לתרגל שינויים בחשיבה, לדחות סיפוקים , ועם הזמן והתירגול יש הרבה מאד שינויים וחל שיפור ניכר בהתנהגות שלנו עם האוכל.

יחד עם זאת, עוד לא נעלמנו מרוב רזון וכנראה שגם לא נעלם.בינתיים אנחנו ביחד בתהליך, פעם למעלה ופעם למטה ... העיקר המסגרת,

הביחד והשפיות

בהצלחהההההההה יקירתיsmile

קרולין

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 15:15

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
שיהיה בהצלחה Buttstroke
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 15:12

נינוש
נינוש
אין אחת שלא חוותה את הניסיון הזה
ואם לא היא מלאך
תקלי על עצמך , תסלחי לך
ותמשיכי הלאה
אנחנו באותה סירה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 15:05

ענת
ענת
מרסי יקרה, את לא יחידה בזה ,לעולם חוסן זה קורה, גם לפעמים אנחנו נופלים על הרבה דיאט אז מה שהיה היה
אני מבינה את הרגשתך את הכבדות , המשיכי הלאה כאילו לא קרה כלום והזיזי את כל האוייבים מדרכך
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 14:31

שאפתנית
שאפתנית
מרסי היקרה,

לצערנו זה קורה לכולנו והרבה. גם אני לא יכולה להשאיר כלום במגירה. נכון שהמגירה אטומה אבל כנראה שלנו יש עיני רנטגן ואנחנו מרגישים באוכל שנמצא בסביבתנו גם אם אנחנו לא רואות אותו מול העיניים ואז אי אפשר להשיג שקט נפשי עד שמחסלים את החבילה.
תהיי חזקה, תמשיכי הלאה והלקח הוא לא לשים גם במגרה. אני הפסקתי עם המגרה, לא בוחנת יותר את עצמי.

בהצלחה. שאפתנית

0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 13:02

dany
dany
מרסי יקרה
מה בעצם חדש????Sick
כן כן כולנו מכירות את זה...
אני בכלל לא מכניסה דברים כאלו לדלת אמותי כי..... אין מצב שאוכל לעמוד בפני ....
נהדרת ששיתפת אותנו....
אני יודעת שכבר את מתגברת...
לפנינו סופ"ש
שיהיה מוצלח ונהדר קליל ומלא שפיות....
היום הרצאה חדשה

כייף

מרסי באינטרנט כתב:
שלום רב, אני מקווה בכל ליבי שהסיפור שאספר כאן מוכר לכל אחד ואחת מחברי הפורום היקר. בוקר קיצי אחד חבילת לחמית עם דגנים מלאים חדשה מצאה את דרכה לשולחני, הנחתי אותה במגירה (רחוק מהעין...) רק שזה לא היה כך, לא יכולתי להפסיק לחשוב עליהם, כמה שניסיתי לשכוח מהם, כל פעם הם צצו חזרה בראשי. אז החלטתי, טוב אוכל 3 וזהו. ובכן לפני שבכלל שמתי לב חצי חבילה נעלמה (400 קלוריות נעלמו במצמוץ). ועכשיו אני עייפה ומגעיל לי. ואני שואלת את עצמי מה יהיה, הלא אלמד לעולם
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 12:53

אסתי ברוך
אסתי ברוך
חחח הצלחתי !!!Applause

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 12:43

מרסי באינטרנט
מרסי באינטרנט
הי אסתי, כל כך צודקת. מיד מרימה את עצמי שוכחת וממשיכה הלאה. זו בדיוק הסיבה בגללה כתבתי. שלא יהיה תירוץ להמשיך ליפול. יום קסום ומלא חיוכים
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 12:43

רבקה
רבקה
מרסי יקירתי את תלמדי ועוד איך תלמדי
ישבתי השבוע בהסבר לחדשים של הילדים ואמא שאלה בשביל בנה כמובן ומה עם לחמית
אז מירי שלנו אמרה אין לי בעייה אבל זה חבר מביא חבר וזאת התשובה שקרה אצלך
פשוט לעבור לפחמימה אחרת ולא להכניס הביתה פיתויים כאלה
ממשיכים קדימה ושכחנו מה היה בהצלחה
קשה אבל בסוף משתלם
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 12:38

אסתי ברוך
אסתי ברוך
מקסימה כול הכבוד לא על הכינות זו כבר דרך להעיד שאין כמו האתר שלנו שאפשר לספר הכול
אגב גם אני רכשתי את הקרקר הנהדר הזה ואיי ואיי ממש מחדל האמת אני בשפיות אבל יש לזה טעם של עוד...
חיבוק ממני צחצחי שניים ומההתחלה אין ברירה כולנו באותה סירה קיץ חם ובא לאכול ובטח שלא לעשות דייטה
יהיה טוב בהצלחה אל תבכי על חלב שנישפך תמשיכי הלאה הקורס לכול החיים זה לא זבנג וגמרנו
♥♥♥♥♥♥

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
+2 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2010 12:26

מרסי באינטרנט
מרסי באינטרנט
שלום רב, אני מקווה בכל ליבי שהסיפור שאספר כאן מוכר לכל אחד ואחת מחברי הפורום היקר. בוקר קיצי אחד חבילת לחמית עם דגנים מלאים חדשה מצאה את דרכה לשולחני, הנחתי אותה במגירה (רחוק מהעין...) רק שזה לא היה כך, לא יכולתי להפסיק לחשוב עליהם, כמה שניסיתי לשכוח מהם, כל פעם הם צצו חזרה בראשי. אז החלטתי, טוב אוכל 3 וזהו. ובכן לפני שבכלל שמתי לב חצי חבילה נעלמה (400 קלוריות נעלמו במצמוץ). ועכשיו אני עייפה ומגעיל לי. ואני שואלת את עצמי מה יהיה, הלא אלמד לעולם
+2 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מעשה בחבילת קרקרים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!