11/02/2011 13:18
EFF Posts: 6392
|
רכיבים: 1 חציל בינוני 2 כפות שמן קנולה 1 בצל גדול 1 ביצה קשה מלח ופלפל לפי הטעם אופן הכנה: מקלפים את החציל, פורסים לקוביות. מקצצים את הבצל דק. מטגנים את הבצל, בשיטה שהזכרתי כאם כמה פעמים. מתחילים אידוי הבצל ללא שומן, מוסיפים מעט מים כאשר מתחיל להשחים, וכך מטפטפים מים עד להשחמה יפה של הבצל. אח"כ מכניסים את השמן ואת החציל. טוחנים במטחנת בשר (אפשר גם לקצוץ ביד (את הביצה בפומפיה)יחד עם הביצה הקשה ומתבלים.
|